Obavijesti

Show

Komentari 107

Seve na koncertu u Haciendi pazila na svoj trudnički trbuh

Seve na koncertu u Haciendi pazila na svoj trudnički trbuh
9

Trudna pjevačica u četvrtak je nastupila u diskoteci Hacienda u Vodicama. Odlično raspoložena Seve tijekom koncerta rukama je dodirivala svoj trudnički trbuh

VIDEO

Trudna pjevačica u četvrtak je nastupila u diskoteci Hacienda u Vodicama. Odlično raspoložena Severina (39) tijekom koncerta rukama je pazila na svoj trudnički trbuh. Kako piše srpski Blic, pjevačica i njezin zaručnik Milan Popović (45) jahtom plove Jadranom, a s obzirom da se pjevačica dobro osjeća i lako podnosi trudnoću svakih nekoliko dana negdje nastupa. Pjevačica navodno donedavno nije ni znala da je trudna pa je zakazala nastupe do jeseni.

- Što se tiče nas, mi već jesmo muž i žena, papiri i ugovori nisu nikakva garancija da će ljubav i veza potrajati - izjavila je pjevačica nakon glasina da je vjenčanje već zakazano. 

Kupuju kuću u Splitu

Par kupuje kuću u Splitu kako bi pjevačici nakon porođaja mogla pomagati majka. U obiteljsku kuću s vrtom koju Milan traži preko agencije za nekretnine, trebali bi se useliti u rujnu, a nakon što u veljači pjevačica rodi pridružit će im se i njezina majka.

- Nikada nisam bila sretnija. Čekam dijete s čovjekom kojeg obožavam. Što mi više treba za sreću? - rekla je navodno Severina prijateljima iz Beograda kada su joj čestitali na sretnoj vijesti. 

Severina želi kćer nazvati Koko?

Kako piše srpski Press, pjevačica je otkrila da bi voljela dobiti djevojčicu dok njezin zaručnik priželjkuje sina.

- Voljela bih prvo roditi kćer i htjela bih da se zove Koko. To odavno želim jer sam oduvijek voljela bajke u kojima se Koko pojavljuje kao glavni lik - rekla je navodno Severina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine