Obavijesti

Show

Komentari 84

Seve otkrila kako ne misli da je lijepa te da joj je prijetila smrt

Seve otkrila kako ne misli da je lijepa te da joj je prijetila smrt
5

Severina je tijekom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića otkrila neke detalje iz svog privatnog života. Nasmijavala je publiku te izjavila da ne misli da je lijepa

Uoči koncerta u beogradskoj Areni, Severina (40) je gostovala u 'Ami G' showu. Osim što je voditelju Ognjenu Amidžiću otkrila da se pomirila s Milanom Popovićem, pričala je i o nekim detaljima iz svog privatnog života. 

- Već na samom rođenju okupila sam mnogo ljudi oko sebe. Mojoj majci je to bio treći carski rez. Bila je to rizična trudnoća. Pet mjeseci sam bila odvojena od majke. Mogla sam umrijeti - rekla je Severina. 

Na pitanje voditelja je li svjesna da je jedna od najljepših žena na ovim prostorima, Severina je odgovorila skromno. 

- Mislim da to nema veze s izgledom. Nikad sebe nisam smatrala lijepom. Ima toliko lijepih žena u Srbiji - zaključila je. 

Ispričala je i kako je jednom imala problema s autorima emisije 'Paparazzo lov'. 

- Dva puta smo im uspjeli pobjeći, ali tijekom trećeg pokušaja snimili su nas. Vraćala sam se iz Vršca sa svojim menadžerom. Malo smo skrenuli s puta i otišli u polje kukuruza da bi otišli na toalet. Tad sam pomislila da će to biti vrhunac moje karijere, uslikana u kukuruzu - ispričala je Severina i nasmijala publiku.