Obavijesti

Show

Komentari 208

Seve: Stalno se pitam jesam li dobra mater, sve mi je to novo

Seve: Stalno se pitam jesam li dobra mater, sve mi je to novo
8

Koliko god čitaš i informiraš se, ne znaš sve. Pitam se jesam li samo automat za dojenje i mijenjanje pelena, ali sada nam se već ljubav množi, izjavila je pjevačica

VIDEO

Kad sam pitala prijateljice o njihovim prvim danima s djetetom, shvatila sam da su to brzo zaboravile. Teško je, ali sve zaboraviš kad dobiješ osmijeh koji je namijenjen tebi, rekla je pjevačica. Severina je gostovala na Narodnom radiju gdje je progovorila o prvim danima majčinstva. 

- Koliko god čitaš i informiraš se, ne znaš sve. Stalno se pitam jesam li dobra mater. To je jedan novi osjećaj. Uvijek se pitam jesam li samo automat za dojenje i mijenjanje pelena, ali sada nam se već ljubav množi - izjavila je pjevačica o odnosu sa svojim sinom Aleksandrom kojeg je rodila u veljači. 

Doris Dragović pjevačici je udijelila nekoliko savjeta o majčinstvu. 

- Obožavam je - rekla je Seve o pjevačici. Tijekom intervjua otkrila je zašto pred fotografima nije željela izaći iz rodilišta. 

- Nije mi se dalo izlaziti pred svima, praviti si frizuru. Nisam sebi bila važna, nego mi je bilo važno nešto drugo - izjavila je Seve te pjesmu 'Malo mi za sriću triba' nazvala himnom ljubavi između nje i Milana. 

Kao što je i najavila, Severina će za par tjedana na Zrću snimati spot za pjesmu 'Italiana', a ovom prilikom svim zainteresiranima poručila je da vježbaju koreografiju. 

- Koreografiju za pjesmu objavit ćemo u utorak, a onda ćemo za tri tjedna zvati sve na Zrće gdje će se snimati spot. Treba nam masovna scena od jedno 300 ljudi - rekla je Severina.

Otkako je objavljena u subotu u finalu 'Survivora', 'Italiana' je na YouTubeu poslušana preko dva milijuna puta. 

- Filip Miletić i Miloš Roganović koji su napisali i 'Brad Pitta' poslali su mi pjesmu još u jedanaestom mjesecu. Ja sam tada već bila na zasluženom porodiljnom. Toliko mi se svidjela ta pjesma da sam njima odmah rekla 'ovo će vam momci biti veći hit od Brad Pitta - rekla je Seve te dodala kako je ipak ona 'predvidjela i snijeg u maju'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci