Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Severina, Danijela, Giuliano i Karan plesali po centru Trogira

Pjesmom 'Manta me jubav' Severina, Goran Karan, Danijela i Giuliano vode nas u sunčani Split '70-ih godina, na rasplesanu rivu gdje su svi 'zamantani' od ljubavi

Foto: Igor CC Kelčec
6 komentara

Video spot za pjesmu 'Manta me jubav' iz mjuzikla 'Naša bila štorija', sniman je u Trogiru, a, kao i za pjesmu 'Sta je svit', redatelj nam je Darko Drinovac. Ovu vedru i zaljubljenu pjesmu donose sjajni glasovi mojih dobrih prijatelja Severine, Danijele  i Giuliana, pa je, za potrebe spota, naša vesela četvorka plesala trogirskim kaletama cijeli dan. kazao je Goran Karan. 

- Bilo je baš kako kaže prvi stih Nene Ninčevića - 'Cilo misto je na rivi, Gori, doli đir po đir'... Zaista divno iskustvo, hvala gradu Trogiru i cijeloj ekipi na vrhunskoj profesionalnosti i odličnom raspoloženju. Uskoro se vidimo i uživo - dodao je pjevač.

- Pjesma donosi radost i pozitivne vibracije. Spot je odličan. Siguran sam u veliki uspjeh cijelog projekta. Čestitke svima!, kazao je Neno Ninčević. 

- Pjesma 'Manta me jubav' je slatka i simpatična, nadam se da će se svidjeti ljudima kao što se sviđa svima nama. Cijela 'Naša bila štorija' je jedan prijateljski izlet u nešto što smo svi osjetili kao dio svog djetinjstva i odrastanja, kazala je Severina.

- Spot je razigran i šaren, baš kao i pjesma, a stare snimke Splita daju mu dodatnu čar. Bio je pravi užitak snimati ga i provesti dan s dragim ljudima u prekrasnom Trogiru. Nadam se da će se svidjeti i publici te da će i njima izmamiti osmijeh na lice, kazala je Danijela. 

- I pjesma i spot su pozitivni i donose dobru atmosferu - pravi su lijek za loše raspoloženje. Ovo je tek početak 'Naše bile štorije' - jedinstven mjuzikl i još puno lijepih pjesama su pred nama. Jako se radujem onome što dolazi, kazao je Giuliano. 

Spota za pjesmu 'Manta me jubav' slavni Splićani snimili su početkom svibnja, a u njemu su korišteni prvi snimljeni kadrovi Splita, iz filma 'Sunčani Split', koje je ustupio Državni arhiv.  
     

Naši partneri pišu
Message