Obavijesti

Show

Komentari 16

Severina i menadžer Tomislav Petrović ponovno surađuju?

Severina i menadžer Tomislav Petrović ponovno surađuju?
1

Njihov ponovni početak suradnje držao se u vrlo uskom krugu suradnika, a oboje imaju osjećaj da nikad nisu ni prestali surađivati. Seve je navodno počela raditi na novim pjesmama, a već su i najavljeni prvi ljetni koncerti.

VIDEO

Severina (48) i njezin nekadašnji glazbeni menadžer Tomislav Petrović navodno ponovno surađuju, saznaje Slobodna Dalmacija. Pišu kako Seve već neko vrijeme radi punom parom s čovjekom koji joj je karijeru uspješno vodio dugi niz godina.

POGLEDAJTE VIDEO O SEVERINI: 

Pokretanje videa...

Severina Kojić 01:51

Kako tvrde, iz pouzdanih izvora bliskih pjevačici, njihov ponovni početak suradnje držao se u vrlo uskom krugu suradnika, a oboje imaju osjećaj da nikad nisu ni prestali surađivati. Seve je, pišu, posljednjih tjedana u jednom zagrebačkom studiju radila na novim pjesmama, a na društvenim mrežama najavila je i skorašnje ljetne koncerte, od kojih će prvi biti 11. 7. u rodnom joj Splitu.

Petrovića je nakratko zamijenio Alen Ključe, direktor Star produkcije, koji je pak radio na njezinoj turneji "The Magic Tour", ali navodno je Severinin čovjek od najvećeg povjerenja ponovno njezin dugogodišnji suradnik Tomislav Petrović, s kojim bi sljedeće godine trebala obilježiti 20 godina suradnje. 

Pao joj prihod: Severina tražila i dobila minimalac od države...
Pao joj prihod: Severina tražila i dobila minimalac od države...

Njegov povratak u Severinin tim, piše Slobodna Dalmacija, nema nikakve veze s pričama o lošem poslovanju i navodnim dugovanjima zbog Popovićevih tužbi, iako je točno kako je jedna od tvrtki u Severininu vlasništvu prošlu poslovnu godinu završila u minusu.

Marko Prpić/Pixsell

Pokušali smo kontaktirati za komentar glazbenog menadžera Tomislava Petrovića, kao i Severininog PR menadžera Davora Grgina, no ni jedan od njih dvojice nije se javio na naše pozive.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin