Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
120 komentara

Severina i njezin novi dečko Milan Popović uživaju u Budvi

Pjevačica i srpski 'kralj bakra' u hotelu Splendid u Crnoj Gori iznajmili su wellness apartman. Severina tamo pjeva za Novu godinu. Nakon toga ići će na odmor...

Viktor Drago
Foto: Viktor Drago
120 komentara

Iz Beograda je u srijedu avionom otputovala u crnogorske Bečiće. Severina Vučković (38) smjestila se u hotelu Splendid. S njom je stigao i novi dečko, srpski biznismen Milan Popović (40). Severina će u glavnom restoranu hotela dva dana zaredom zabavljati 700-njak ljudi. Cijena dočeka stoji 1500, a za nastup dan poslije ulaznica je 750 kuna. Par je rezervirao wellness apartman od 90 'kvadrata' koji stoji 3700 kuna na dan. Pjevačica i Milan u njemu će moći uživati u masaži, teretani, jacuzziju... Severina je za petak popodne rezervirala masažu u sobi.

.- Zaljubila sam se. Dogodilo se nedavno, spontano, kao što se takve stvari događaju. Znala sam to čim sam ga ugledala... Ili pet minuta poslije - izjavila je za Severina prekjučer za Gloriju.

Prije dva tjedna pjevala je u Beogradu na Milanovoj rođendanskoj zabavi koju je organizirao za 200-tinjak ljudi. Očarao ju je dok mu je pjevala 'Ti si najljepši od svih'. To je odmah priznala Slavku Šajinoviću (41), s kojim je u vezi bila dvije i pol godine.

- Nisam dvojila hoću li mu reći ili ne jer nisam osoba koja bi mogla biti u vezi s jednim muškarcem, a istodobno biti zaljubljena u drugog - rekla je Seve opisujući osjećaje za srpskoga 'kralja bakra'.

Iako se govorilo kako je Milan oženjen i da ima dvoje djece, izvori bliski pjevačici to demantiraju. Kažu da je vrlo uglađen, simpatičan i iskren čovjek.

Popović, koji se školovao u Švicarskoj i Rusiji, vlasnik je Valjaonice bakra Sevojno i Amalco grupe, koja ima predstavništvo na Cipru, u Rusiji, Kini i Srbiji. Njegovi godišnji prihodi premašuju nevjerojatnih pet milijardi kuna. No Sevkini najbliži prijatelji tvrde kako je zanima samo ljubav, a ne novac jer i sama vrlo dobro zarađuje.

S Milanom je šetala svog psa Picassa

Za božićne blagdane Milan je Severinu odveo u Zagreb na večeru. Susjedi na zagrebačkom Kozjaku vidjeli su ih kako zajedno šeću njenog labradora Picassa, kojeg joj je prije godinu i pol darovao Šajinović. Demantirala je da se seli u Srbiju.

Naši partneri pišu
Message