Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Severina: 'Koljena me ne bole te sam spremna za turneju...'

U utorak navečer otvorena je poliklinika Kaliper specijalizirana za fizikalnu medicinu, a na otvorenju su prisustvovala brojne zvijezde poput Severine koja je objasnila kako ju zbog terapija u poliklinici koljena više ne bole

9 komentara

Na otvaranju Poliklinike Kaliper, specijalizirane za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju i sportsku medicinu okupila su se brojna poznata lica poput Severine, Nives Celzijus, Anđe Marić, Marija Petrekovića, te skijaši Ivica Kostelić i supruga Elin te Natko Zrnčić - Dim

- Godinama poznajem i surađujem s dr. Natašom Desnicom. Puno mi je pomogla u mom profesionalnom životu. Novi prostori Poliklinike Kaliper samo su dokaz da usluge koje pružaju su vrhunske, a dr. Desnica je itekako najbolja u svom poslu - izjavio je Kostelić. 

Severina kao dugogodišnja prijateljica liječnice Nataše Desnice bila je oduševljena novim prostorom u kojem će se pripremati za nadolazeću turneju.

Zagreb: Otvorena poliklinika Kaliper | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Zahvaljujući poliklinici Kaliper i liječnici Nataši desnici ja mogu trčati sa sinom, mogu plesati i najvažnije koljena i noge me ne bole te su spremne za novu turneju. Svi u Kaliper za dobar rad nogu - objasnila je Severina koja je na događaj došla sa skupocjenom torbom Mini Lady Dior izrađene od janjeće kože, a čija cijena iznosi oko 23 tisuće kuna.

Zagreb: Otvorena poliklinika Kaliper | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Poliklinika Kaliper nudi i brojne usluge poput kompletnog programa za mršavljenje, sportskog testiranja, vježbi za skoliozu, te brojne manualne tehnike certificiranih terapeuta. Uz to, u ponudi je i dječja terapija, kao i ona za osobe starije životne dobi. Za njih u ponudi postoje specijalni uređaji s kojima vrlo uspješno rješavaju brojnu degenerativnu problematiku.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Naši partneri pišu
Message