Show

Komentari 4

Severina ne stigne glumiti Merlinku jer ima obveza

Severina ne stigne glumiti Merlinku jer ima obveza

Pjevačici je ponuđena uloga fatalne plavuše. Odbila ju je jer završava album i nema vremena za druge obveze, tvrdi njen menadžer Petrović

Severini su iz kazališta Komedija ponudili ulogu slavne glumice u novoj predstavi 'Marilyn Monroe Story: Seks boginja’. Ona nije pristala jer ima drugih obveza, objasnio je njen menadžer Tomica Petrović. Jučer ujutro pjevačica se nije pojavila na dogovorenoj audiciji za glumce. Petrović kaže da je cijela priča prenapuhana:
- Kontaktirao me Ivica Krajač i pitao bi li Severina pristala na glavnu ulogu, a nakon što sam s njom porazgovarao, zaključili smo da za to nema vremena. Oni bi predstavu postavili već u travnju, a Seve upravo finišira novi album. Ne znam tko je na temelju naših razgovora mogao zaključiti da je Seve prihvatila ulogu - zaključio je Petrović. Ovih dana Severina je dobila novo priznanje. CroL - hrvatski lezbijski portal - proglasio ju je najseksepilnijom Hrvaticom u 2007. godini. Na pitanje što Seve misli o tome, Petrović je rekao da ne zna. Pjevačica Ida Prester, koja je u izboru druga, se oduševila.
- To mi je najljepši kompliment. Konačno da sam i ja u vrhu nekog izbora za ljepotu. Ako treba, nastupit ću za njih i u Globalu s brkovima. Ja sam njihova, a oni su moji - komentirala je Ida. Treća na popisu lezbijki je Jadranka Bastaić Yaya. Popularnosti pjevačice Jinxa  među gay populacijom zasigurno je pridonio i prošlogodišnji povratak na scenu nakon punih 6 godina pauze.

Najčitaniji članci