Obavijesti

Show

Komentari 187

Seve: Milan me zove ubojicom Milan: Igor je ostavio napravu

Seve: Milan me zove ubojicom Milan: Igor je ostavio napravu
10

Milan Popović (54) policiji je prijavio da je pred njegovom kućom u Zagrebu netko ostavio sumnjivi predmet. Policiji je predao i snimke, a doznajemo da je, navodno, riječ o crnoj svijeći. Oglasila se i Severina...

VIDEO

Dan prije posljednjeg zakazanog ročišta na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu u postupku za skrbništvo nad sinom Severine Kojić (47) i Milana Popovića (54), srpski poduzetnik policiji je u utorak prijavio pronalazak sumnjivog predmeta ispred ulaznih vrata svoje garaže u zagrebačkom Horvatovcu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

Prema priči koju je prenio srpski Telegraf, Milan tvrdi da je predmet ostavio Severinin suprug Igor Kojić (31). Kako neslužbeno doznajemo, policija zasad ne smatra da ostavljeni predmet predstavlja opasnost za sigurnost života ili imovine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Promocija knjige "Ljubav, beba, blagostanje i sranje"

- Policija je upoznata s događajem, odnosno ima informaciju o događaju za koji još nemamo kvalifikaciju. Informaciju smo dobili od muškarca rođenog 1965. godine, koji je pristupio u PP Medveščak i sve prijavio. Trenutno prikupljamo obavijesti - kratko su odgovorili na naš upit iz zagrebačke policije uz napomenu da će o svemu utvrđenom naknadno obavijestiti javnost. 

POGLEDAJTE  VIDEO:

Pokretanje videa...

00:32
Što se događa? Severina Kojić otkazala je još jedan koncert...
Što se događa? Severina Kojić otkazala je još jedan koncert...

Kako doznajemo, navodno je riječ o crnoj svijeći, a tko ju je ostavio pred garažom Milana Popovića i s kojom namjerom tek se treba utvrditi.

O svemu se na svojim službenim profilima društvenih mreža oglasila i Severina. Kaže kako je "u sudskoj borbi za svoje dijete, od njegova oca dobila, pored dosad raznih epiteta i postavljanih ''dijagnoza'', i neslužbeni status 'ubojice' u pokušaju oca djeteta". 

Ni pogled ispod obrva: Milan i Severina izbjegavali se na sudu
Ni pogled ispod obrva: Milan i Severina izbjegavali se na sudu

- Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon suda u četvrtak, 'pustio' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. 'borbi' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair play-a' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe - napisala je pjevačica.

Nastavlja da je "svakome jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom."
- Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca... Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog 'oglasa' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže 'daleko mu kuća..' - odgovorila je na napise srpskog Telegrafa. 

Na to je Milan izjavio za 24sata:

- Naprava koja je postavljena ispred moje kuće nalik je na svijeću, ispunjena visoko zapaljivim materijalom nalik na katran i puno je teža od svijeće. Na snimkama se vidi da je naprava gorjela, ali ju je na svu sreću, vjetar ugasio na vrijeme. Na snimkama se vidi i da je napravu postavio Igor Kojić. Tu napravu sam predao policiji na daljnju obradu. Nisam tražio policijsku zaštitu jer imam osobno osiguranje. Činjenica je da i moja služba osiguranja pokušava saznati motive ovakvog postupka. Ovaj akt gospodina Kojića, bilo da je prijetnja, zastrašivanje ili pokušaj ubojstva me brine jer dolazi od osobe koja provodi vrijeme s mojim djetetom i utječe na njega. 
Osvrnuo bih se na izjavu gospođe Kojić kako sam ju nazvao ubojicom. Nikad nisam pisao novinske naslove niti mislim. Na postoji izjava da sam majku svog djeteta nazvao ubojicom. Umjesto da opravda postupak svog supruga, ona ponovo napada i kleveta - rekao je Popović. 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 187
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu