Obavijesti

Show

Komentari 22

Severina ponovno krši sudsku odluku?: ‘Ma malo se zezam...’

Severina ponovno krši sudsku odluku?: ‘Ma malo se zezam...’
4

Naša Hrvatska je stvarno predivna, uživali smo na Plitvicama. Bilo je jako zanimljivo, djeci pogotovo. Spavali smo u kućici na drvetu i sad dolazimo u Split, ispričala je pjevačica

VIDEO

Severina Kojić (48) više se ne predstavlja samo kao žena, majka i kraljica, prerasla je, kaže, u Superwoman (superženu), koja ide spašavati svijet. Naime, tako se splitska pjevačica nazvala u intervjuu koji je dala za Radio Dalmaciju uoči ovotjednog, prvog zakazanog nastupa u Splitu nakon popuštanja mjera uvedenih zbog korone.

POGLEDAJTE VIDEO: Severinu nisu htjeli pustiti na suđenje jer nije ponijela osobnu iskaznicu

Pokretanje videa...

Severina na sudu 01:06

Severina im je u razgovoru otkrila kako i gdje provodi odmor. Sa sinom i društvom, hvali se, putovala je po otocima, bili su i na Kornatima, uživali i kupali se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sin je proplivao s tri godine, sad već roni. On je mali Spider-Man, ja sam mama Spider-Man. Malo šetamo po otocima, malo se zezam s ježevima, a ja sam Superwoman. Kad sam išla na koncert dok je on bio mali, onda bih se obukla u neki oklop, a on bi pitao zašto to nosim. Onda sam ja rekla da sam ja Superwoman, kao ovi iz crtanog, idem spašavati svijet - rekla je Seve.

Preporučila je i posjet NP-u Plitvička jezera.

- Na Plitvicama sam bila samo na ekskurziji s osnovnom školom i još jednom kad smo snimali spot. Tamo postoji jahanje, možete hraniti jelene u predivnom resortu, bili smo i u špilji. Naša Hrvatska je stvarno predivna, uživali smo na Plitvicama. Bilo je jako zanimljivo, djeci pogotovo. Spavali smo u kućici na drvetu i sad dolazimo u Split - dodala je Severina.

Nije spomenula da je dječak, kako doznajemo, prema važećoj privremenoj sudskoj mjeri i dogovoru roditelja od 24. lipnja do 1. srpnja trebao provesti dio školskih praznika s ocem, srpskim biznismenom Milanom Popovićem.

Severina je, doznajemo, suradnicima objašnjavala kako nije predala dijete prema dogovoru jer se boji zaraze korona virusom.

Popović je protiv nje podnio kaznenu prijavu splitskoj policiji. Podsjetimo, Popović i gospođa Kojić se još spore na sudu kod kojeg će roditelja dijete živjeti. Sud je lani u studenom donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će dječak živjeti s ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje