Obavijesti

Show

Komentari 70

Severina, tvoje nam lice zvuči poznato, opet kopiraš zvijezdu

Severina, tvoje nam lice zvuči poznato, opet kopiraš zvijezdu
5

Splićanka voli biti u trendu. I kad joj to nije cilj, svakim svojim izdanjem sliči svjetskim zvijezdama

VIDEO

Bavim se ashtanga jogom i to je najteži, ali i najbolji eliksir za tijelo i dušu, rekla je Severina (42) koja se na istočnjačku vještinu nedavno navukla. 


Severina se svojom gipkošću pohvalila na društvenoj mreži te je pozirala poput pjevačke i glumačke dive Grace Jones (66). Slavna Francuskinja na legendarnoj je fotografiji bila samo u pletenom grudnjaku, a kako bi bila efektnija, cijela se nauljila. Iako Splićanka često pozira golišava, za ovu fotografiju bila je zakopčana do grla i na sebe je navukla crni triko. Možda je htjela postići sličnost s tamnoputom ljepoticom, ali se nije imala vremena namazati sprejom za potamnjivanje tena. 

I kada to ne želi, Severina odabere styling u kojem neodoljivo podsjeća na svjetske zvijezde. Tako je prije dvije godine pjevačica zaprepastila obožavatelje potpisujući svoj album “Dobrodošao u klub” na Trgu bana Jelačića. Zakamuflirala se naočalama i širokim šeširom, a mnogi su je tada uspoređivali s pokojnim kraljem popa Michaelom Jacksonom. 


Dok je bila u vezi s Milanom Popovićem (48), u Beogradu se na humanitarnoj akciji pojavila kao “Ružna Betty”. Nosila je naočale za vid s kojima je izgledala kao glumica America Ferrera (30) koja u seriji glumi neuglednu djevojku. Kako doznajemo ta joj se usporedba nimalo nije svidjela.

I Seve bi htjela biti manekenka

Grace Jones surađivala je s mnogim svjetskim dizajnerima, a fotografi su je obožavali zbog egzotična izgleda. Severina je uspjela skinuti svaku njenu pozu, a jedino još nije bila manekenka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija