Obavijesti

Show

Komentari 63

Sevin svekar sjetio se da ima kćer: Zaplakao kad ju je nazvao

Sevin svekar sjetio se da ima kćer: Zaplakao kad ju je nazvao
2

Pjevač je nedavno imao automobilsku nesreću u Beogradu. Udario je 18-godišnju djevojku te je ozlijedio. To je bio 'okidač' da se napokon javi kćeri koju dosad nije htio priznati

VIDEO

Oprosti mi Ina za sve. Želim da se vidimo. Sad mi Bog vraća. Shvatio sam sve, rekao je Dragan Kojić Keba u telefonskom razgovoru nakon što je prvi put nazvao kćer Inu Jevremović (19).

Pjevač je nedavno imao automobilsku nesreću u Beogradu. Udario je 18-godišnju djevojku te je ozlijedio. To je bio “okidač”, tvrdi srpski Svet, da se napokon javi kćeri koju dosad nije htio priznati.

Izvor tvrdi kako mu se javila jer nije imala njegov broj i da su prve dvije minute samo šutjeli. Onda je progovorio Keba.

- Kad mi se ovo dogodilo, shvatio sam da si ti mogla biti na mjestu te djevojke - pričao je Kojić kćeri na telefon.

Inina majka Ljiljana Jevremović (48) rekla je da je Keba vidio kćer samo na sudu i da nije plaćao alimentaciju.

- Ne želim se miješati u to. Ako Ina želi vidjeti oca, to je samo njezina odluka. Ne želim je ni pitati je li  se čula s ocem. Ona mi to ne želi reći da me ne uzrujava. Ona ga prva u razgovoru nije spomenula od šeste godine. Mislim da je to samo Kebin marketing nakon onog sudara - rekla je Ljiljana Jevremović i nastavila:

- Vidjela sam da negdje piše kako je dosad za Inu dao 100 tisuća eura, ali to samo vjetar puše s Kojićeva brda.

U vezi s folk pjevačem bila je mjesec dana. Tvrdi kako je imao velike oscilacije u ponašanju te da joj je nudio novac i stan da pobaci. Morali su na DNK analizu koja je potvrdila da je Keba Inin otac, a on je i dalje tvrdio kako osjeća da mu ona nije kći.

Ina je najmlađe dijete srpskog pjevača. Ima sina Igora (30), koji je ipak poznatiji kao Severinin (45) suprug. Ima i kćer Natašu (33), te je njih dvoje stalno isticao i pričao kako se ponosi njima. Inu, sve do nedavno, nije nikad spominjao. Još se ne zna njezina reakcija i je li se pristala susresti s ocem kojeg nije vidjela godinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu