Obavijesti

Show

Komentari 60

Sevkina haljina pomaže: 'Ovaj novac će ići za nečije liječenje'

Sevkina haljina pomaže: 'Ovaj novac će ići za nečije liječenje'
4

Pjevačica je poželjela darovati Vuičinu kreaciju. Javila joj se Bruna Reić koja je pobijedila limfom i upoznala Severinu prije osam godina na humanitarnoj večeri

VIDEO

Drago mi je da se Severina sjetila humanitarne večere u hotelu Lav. Sjedila sam s 20-ak bolesnih žena, nešto sam i govorila. Severina mi je poslije prišla i rekla da sam je oduševila hrabrošću, kaže Bruna Reić (39).

Severina (43) je na toj humanitarnoj večeri prije osam godina, na kojoj se skupljao novac za pomoć oboljelima od leukemije i limfoma, donirala svoje štikle. 

Pjevačica je nedavno na društvenoj mreži objavila natječaj kojim je poželjela razveseliti jednu od svojih obožavateljica. Obećala je haljinu Matije Vuice. Kad je vidjela Brunine riječi, sjetila se hrabrosti žene koja je se dojmila prije osam godina.

- Žena iz udruge oboljelih od leukemije, koju sam tada vidjela bez kose, teško bolesnu, sad mi se javlja zdrava i puna želje da pomaže drugima - bila je dirnuta Severina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bruna Reić


Bruna se ne sjeća što je govorila i kakvim je riječima dirnula pjevačicu, ali pamti da se pjevačica željela upoznati s njom. Tada je bolovala od limfoma, odlazila na zračenja i kemoterapije. Mislila je da je pobijedila bolest, no ona se nakon četiri godine vratila. Bruna se nije predavala. Uz nju su tada bili otac, tri tete, ujak, brat, šogorica, cijela njezina velika obitelj.

- Bilo je teških trenutaka, nisam se sviđala sebi kad sam se vidjela u ogledalu. Iza svih prolaznih depresija bila je vjera da ću uspjeti. I jesam - kaže Bruna.

Dodaje da je u haljinu koju će joj Severina darovati utkana nada, radost i volja za životom pa će je pokloniti Udruzi leukemije i limfomi u Zagrebu. Želi da se haljina proda na nekoj aukciji pa se tim novcem pomogne nekome od oboljelih.

- Imam puno lijepih haljina, a viša sam i punija od Severine. Ova je haljina divna, ali mi ne treba. Nitko neće biti sretniji od mene ako Severinina haljina pomogne nečijem izlječenju - rekla je Bruna.

S pjevačicom se od humanitarne večeri nije vidjela. Rado bi popila kavu s njom ali, kaže, ne želi se nametati. Svjesna je njezine zauzetosti. Splićanku hvali kao divnu ženu, uvijek spremnu pomoći. 

Na natječaj se javila kad se vratila s trčanja po Marjanu. Bruna danas živi normalno. Nije promijenila prehranu, a bavi se i sportom. Godinu dana je nezaposlena, ali nije klonula. Donedavno je radila u hotelijerstvu, a sad je, kaže, opet u turizmu. S bratom Franom radi kao privatni iznajmljivač apartmana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama