Obavijesti

Show

Komentari 0

Shamballa slavi svoj četvrti rođendan: Čeka vas tulum!

Shamballa slavi svoj četvrti rođendan: Čeka vas tulum!
1

I u petak i u subotu očekuju vas brojna iznenađenja, a u subotu između ostaloga, nikako nemojte propustiti rođendansku tortu. Zabavljat će vas DJ Inav Costa

VIDEO

Povodom proslave četvrte godišnjice postojanja kluba Shamballa, pripremili smo rođendanski vikend prepun slavljeničkih elemenata! Osim dobre glazbe spremamo poklone za svakog gosta te zanimljive goste iznenađenja.

Uz team iz organizacije Tooloomeeschka osiguran vam je odličan provod koji svojim gostima osiguravaju warm up party Halloween večeri!

26.10. Bazaar!

Naš poklon damama u ovaj PETAK biti će plesni nastup by & Robi te njegove plesne partnerice Maje! Uz najveće hitove RnB glazbe plesni podij popunit ćemo poklonima koji će biti dostupni za sve goste.

TURKTHEDJ poznati hrvatski dj, prepoznatljiv po svom brandu WHATSUP! ovoga petka opet u klubu Shamballa zabavlja Vas s najboljom selekcijom RnB/HipHop klupske glazbe, a njegov kolega DJ IVAN MILANOVIĆ ostaje za Vas u jutarnjim satima kada se prebacujemo na zabavnu urbanu glazbu i ples do zore.

27.10. Sselection!

DJ Inav Coste, kojeg ste sjajno prihvatili zadnja 3 vikenda, i ove subote svira za vas no ovoga puta uz pratnju DJ Joyce Mercedes. Miss Mercedes koja dolazi iz Amsterdama u glazbenoj industriji je od 1999.godine, te nakon diplome u 2004.godini počinje svirati kao resident DJ u klubu Superclub/Amsterdam/.Nakon toga obilazi 48 zemalja, a posljednjih godinu dana sudjeluje na važnijim klubskim eventima diljem Europe. Iako je gostovala u Hrvatskoj već par puta, ovo je njezin prvi posjet Zagrebu! Osim iznimno dobrog izgleda, kategoriziraju je kao odličnog animatora u dodiru s publikom.

U subotu Vas očekuje ROĐENDANSKA TORTA te show by Leonardo Iluzionist koji sa svojom partnericom čini noć zanimljivijom te vas zabavlja na svoje magične načine.

Iskakanje iz torte za njega nije nemoguća misija, a također ćemo pripremiti poklone za svakoga gosta. Osim slavlja našeg rođendana, i svima vama koji slavite rođendan u petak ili subotu, poklanjamo GRATIS bocu uz jednu kupljenu!

Za one koji žele slaviti plešući, tu je POWER HOUR u kojem 2vodke+1 red bull dobiješ z 25kn, a rakiju za 10kn!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin