Obavijesti

Show

Komentari 7

Sharon 'prevarila' pa se udala, a Adriana Lima izabrala Srbina

Sharon 'prevarila' pa se udala, a Adriana Lima izabrala Srbina
13

Imaju 365 dana u godini i oni baš izaberu taj... Ali dobro, možda zbog toga muževi napokon ne zaborave godišnjicu, a i ne trebaju kupovati dva poklona, čudili su se komentatori odabirom dana za vjenčanje

VIDEO

I dok neki dan zaljubljenih uopće ne slave jer, kako kažu, ljubav slave baš svaki dan, oni kojima Valentinovo znači nešto više, odu na romantičnu večeru, kupe voljenima lijep poklon ili na bilo koji drugi način dokažu partneru koliko im znači. A neki se pak odluče - vjenčati. Mnogo slavnih reklo je sudbonosno 'da' na najromantičniji dan u godini. 

Holivudska glumica Salma Hayek (53) vjenčala se za francuskog milijardera Francoisa-Henrija Pinaulta (57) u Parizu 2009. Bila je to privatna ceremonija, a veliki party za njihove obitelji i prijatelje imali su u Italiji krajem travnja iste godine. 

70th Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles

Glumac Benedict Cumberbatch (43) vjenčao se 2015. godine s kazališnom redateljicom Sophie Hunter (41). U to vrijeme ona je bila trudna, a ceremonija je bila mala i odvila se u Britaniji. Benedictova kolegica iz filma 'Igra oponašanja', Keira Knightley (34) i bliski prijatelj Tom Hiddleston (39) bili su pozvani na svečanost. 

Dva puta ju je prosio, a ona je odbijala: Na kraju je popustila
Dva puta ju je prosio, a ona je odbijala: Na kraju je popustila

Glumac Dennis Quaid (65) i Meg Ryan (58) zaljubili su se nakon što su skupa surađivali na filmskim projektima. Vjenčali su se 1991. na Valentinovo, ali i rastali deset godina kasnije. 

Elton John (72) vjenčao se za Njemicu Renate Blauel (66) u Sydneyju 1984. godine. Par se upoznao dvije godine ranije kad su radili na njegovu albumu 'Too Low for Zero', ali nisu dugo izdržali. Prekinuli su svega četiri godine nakon svadbe. Elton se nakon toga vjenčao ponovno, i to za dugogodišnjeg partnera Davida Furnisha

Jedna od najpoznatijih Victoria Secret anđelica, brazilska manekenka Adriana Lima (38) udala se 2009. u Jackson Holeu u američkoj saveznoj državi Wyoming za srpskog košarkaša Marka Jarića (41). Slagali su se i izgledalo je kako im u braku ide sjajno, ali onda su 2014. rekli kako je njihovoj ljubavi došao kraj, a razveli su se 2016. godine. Imaju dvije kćeri, Valentinu i Siennu.

J.Galoić

Glumica Sharon Stone (61) je na Valentinovo predvečer 1998. pozvala bliske članove obitelji i prijatelje u svoju rezidenciju u Los Angelesu i onda im rekla kako to nije party već vjenčanje. Ona i novinar Phil Bronstein (69) izrekli su sudbonosno 'da', ali Philu je brzo 'prekipjelo' pa je 2003. podnio papire za razvod. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sharon #herexhusband #philbronstein #journalist#weddingpic

Objavu dijeli @ sharonstone_fanpage

Glazbenik Prince i Mayte Garcia (46) radili su skupa 1995. na albumu 'Child of the Sun', a par se brzo zbližio. Vjenčali su se u crkvi u Minneapolisu na Valentinovo 1996. godine i bili su u braku četiri godine. Kantautor je preminuo 2016. godine.

Prince death

Na društvenim mrežama postoje brojni komentari o tome kako je glupo 'uzimati' se na Valentinovo jer je to previše romantično i nije nikakav poseban dan koji će imati samo mladenci jer tada ionako svi slave ljubav.

- Imaju 365 dana u godini i oni baš izaberu taj... Ali dobro, možda zbog toga muževi napokon ne zaborave godišnjicu, a i ne trebaju kupovati dva poklona - našalili su se. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

21:32

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana