Show

Komentari 7

Sheeran potvrdio da je u braku: 'Sad se želim samo zabavljati'

Sheeran potvrdio da je u braku: 'Sad se želim samo zabavljati'

Sheeran je u petak objavio svoj novi album 'No.6 Collaborations Project'. U pjesmi spominje svoju suprugu, a otkrio je da je pjesmu napisao prije nego što su se službeno vjenčali

Pjevač Ed Sheeran (28) službeno je potvrdio da se vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Cherry Seaborn (26), nakon što se to šuškalo već mjesecima. 

Sheeran je u petak objavio svoj novi album 'No.6 Collaborations Project'. Također, istog je dana dao intervju u kojem je pojasnio riječi pjesme 'Remember The Name' na kojoj gostuju američki rap glazbenik Eminem (46) i američki reper 50 Cent (44).

Ed u pjesmi spominje svoju suprugu, a otkrio je da je pjesmu napisao prije nego što su se službeno vjenčali. 

- Znao sam da ćemo Cherry i ja već biti u braku do vremena kad pjesma izađe van. Pomislio sam, ljudi će ovo čuti i pomisliti: 'Ah, vjenčali su se!' Ali sve se doznalo puno ranije - objasnio je pjevač. 

Sheeran i Cherry znaju se još od srednje škole, a vezu su započeli 2015. Iako je trebala ostati tajna, doznalo se da su se vjenčali u veljači, nakon što se njihov prijatelj izlajao britanskom The Sunu. 

Ispričao je da se par vjenčao u prosincu prošle godine, na malom i intimnom vjenčanju u Suffolku na koje je bilo 40-ak bliskih prijatelja i članova obitelji.

Iako je rekao da nikad neće prestati pjevati, Ed je počeo razmišljati o budućnosti i o tome da uspori svoju karijeru.

- Počinjem život s Cherry i ne mogu idućih 20 godina biti na putu. Djeca su druga stvar i ne bih imao ništa protiv žrtvovanja karijere zbog njih. Već sam postigao više nego sam mislio pa se sad želim samo zabavljati - rekao je pjevač.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci