Obavijesti

Show

Komentari 0

Sheitans prije The Jim Jones Revuea u Tvornici 24. svibnja

Sheitans prije The Jim Jones Revuea u Tvornici 24. svibnja
1

Osnovani 2006. godine u Županji Sheitans iz slavonsko/posavske ravnice isporučuju čvrsti southern ritam&blues sa naglaskom na melodiju, posebno predani živoj svirci

VIDEO

Blues&rock grupa Sheitans iz Županje nastupit će kao predgrupa The Jim Jones Revue u petak, 24. svibnja u Tvornici kulture.

Osnovani 2006. godine u Županji Sheitans iz slavonsko/posavske ravnice isporučuju čvrsti southern ritam&blues sa naglaskom na melodiju, posebno predani živoj i jam svirci. Prvi album “Lica s tjeralica” objavljen krajem 2009 pobrao je sjajne kritike i naišao na odličan prijem publike te osigurao bendu mnoštvo svirku diljem cijele regije. Drugi album, “Dvica”, najviše se zapažen po singlu “Večeras ću možda svratiti do tebe” koji je osvojio vrhove brojnih top lista.

Nešto više od godinu nakon premijere Jim Jones i njegova svita nam se vraćaju bogatiji za novi studijski album naziva “The Savage Heart” koji, kao i njegov prethodnik, nosi producentski pečat Jima Sclavunosa. Caveov i Grindermanov bubnjar sjajno je ulovio sirovost Jonesovog benda i u devet bučnih pjesama nastavio putem zacrtanim debijem “The Jim Jones Revue” i  nastavkom “Burning Your House Down”, albumima koji su im donijeli fanove poput Liama Gallaghera i The Bad Seedsa te nastup na Lettermanovom showu. “The Savage Heart” svojim kontrolirano nekontroliranim izljevima rokenrol bijesa konačno su postavili Jonesovu bandu gdje joj je mjesto. 

The Jim Jones Revue ove proljetne i ljetne mjesece provode na turnejama, a posebno se pritom ističu svirke na Leeds I Reading Festivalu, te dakako u Tvornici kulture 24. svibnja.

Ulaznice za koncert The Jim Jones Revue nalaze se u prodaji po cijeni od 80 kn, dok će na dan koncerta koštati okruglo 100 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu