Show

Komentari 3

Show 'Tvoje lice zvuči poznato' vraća se uskoro na male ekrane

Show 'Tvoje lice zvuči poznato' vraća se uskoro na male ekrane

U prve dvije epizode prije pauze od emitiranja, pobjedu su odnijeli kandidati Fabijan Pavao Medvešek i Lana Klingor, a tko će se sve osladiti trijumfom u nastavku sezone, gledatelji će uskoro saznati.

'Tvoje lice zvuči poznato', popularni show Nove TV, uskoro se vraća na male ekrane, a publika će pratiti nove transformacije osmero kandidata šeste sezone popularnog showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lu Jakelić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Mario Valentić, Marina Orsag, Lana Klingor, Marko Braić i Fabijan Pavao Medvešek prolaze velike transformacije kako bi što vjernije interpretirali brojne glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene te reinterpretirali neke od njihovih najvećih hitova. Svojim nastupima kroz 14 novih emisija kandidati će morati impresionirati i četveročlani žiri kojeg čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin. Povratak showa ove jeseni s nestrpljenjem očekuju i voditeljski tandem – Frano Ridjan i Maja Šuput.

- Dugo smo čekali, ali eto i dočekali, vaša i naša omiljena emisija ide dalje! - otkrio je Frano, a njegova suvoditeljica kaže: 'Znate kako kažu – strpljen spašen, a ja sam sve samo ne strpljiva. Zato sam sada jako uzbuđena jer najbolji show se nastavlja'.

Kandidati će prije nastupa morati proći zahtjevan proces transformacije, potom stati na binu i dati sve od sebe da bude što sličniji originalu. Velik tim šminkera i maskera, kostimografi, vokalne trenerice, plesni i dramski trener pomoći će kandidatima da svoje nastupe i imitaciju dovedu do savršenstva, da budu što vjerniji originalu, a u svakoj emisiji pobijedit će ipak onaj koji skupi najviše bodova, što od strane žirija, što od kolega kandidata.

U prve dvije epizode prije pauze od emitiranja, pobjedu su odnijeli kandidati Fabijan Pavao Medvešek i Lana Klingor, a tko će se sve osladiti pobjedom u nastavku sezone, gledatelji će uskoro saznati.

Najčitaniji članci