Show

Komentari 2

Sienna je psihodetoksikacijom pobijedila stres i 'glas' u glavi

Sienna je psihodetoksikacijom pobijedila stres i 'glas' u glavi

Glava mi je puna lijepih i ružnih uspomena. Sad prvi put u životu u njoj nema buke, rekla je britanska glumica nakon tretmana koji stoji 33.000 kuna

Terapija na koju je išla Sienna Miller (34) poznata je i kao Hoffmanov proces. Njome se liječe depresija, tjeskoba i napadaji ljutnje, od kojih je glumica patila nakon što je raskinula zaruke s Tomom Sturidgeom (29). U vezi su dobili kćer Marlowe (3).

- Nisam se više prepoznavala. Osjećala sam da nad životom nemam nikakvu kontrolu jer nisam mogla ni o čemu odlučivati - ispričala je. U terapiji se koristi freudovska analiza, tako da se glumica u tih tjedan dana vraćala u prošlost kako bi pokušala saznati od koga je “pokupila” određene obrasce ponašanja. Nakon toga je s terapeutom razmatrala kakva bi bila da nije pokupila negativne osobine svojih “životnih učitelja”.

- To je bilo zaštrašujuće, ali izuzetno korisno. U samo tjedan dana došla sam do rezultata koji se postiže nakon deset godina psihoterapije - kaže Sienna. Psihodetoksikaciju prošle su i Elle Macpherson, Annie Lennox te Jemima Khan.

Sienna je razmišljala o odlasku na te tretmane i nakon prekida s Judeom Lawom (42), ali se u zadnji čas predomislila. On ju je povrijedio varajući je s dadiljom njegove troje djece iz braka sa Sadie Frost (50).

Najčitaniji članci