Show

Komentari 53

Silvija iz 'Superpara' prekinula s glazbenikom: Nikada me više ne povezujte s tim čovjekom!

Silvija iz 'Superpara' prekinula s glazbenikom: Nikada me više ne povezujte s tim čovjekom!

Na društvenim mrežama dobila je mnogo upita o sad već bivšoj vezi s glazbenikom, a ovaj puta je odlučila prekinuti šutnju i jasno reći da više nisu zajedno

Iako se nakon showa 'Gospodin Savršeni' činilo da je natjecateljica Silvija Pokrajac (21) pronašla novu ljubav u zagrljaju glazbenika Antonija Marića (23), sada je Instagramu objavila da više nisu zajedno.

- Gotovo sva pitanja s ovog Aska, upravo su vezana na ovu temu, a i sama osjećam moralnu odgovornost iz više razloga da se napokon izjasnim. S osobom na koju se ovim pitanjem misli nemam više apsolutno nikakve veze. Ne čujemo se, nismo u kontaktu, i tako će i ostati - napisala je Silvija.

- Malo sam prestara da iznosim ‘prljavi veš’ u javnost i bavim se time tko je što rekao ili napravio, ali samo ću reći sljedeće. Molim da se moje ime uz njega više ne veže, i da nas se ne spominje u istom kontekstu, i s navedene strane se ograđujem. Ne želim odgovarati na suvisla pitanja, kako privatno, tako niti medijski i zahtijevam da se isto i ispoštuje, kad već neke druge stvari nisu. Također, ovime želim reći da se pojedinci prestanu igrati Sherlocka jer su mi neutemeljene spekulacije i jeftine predodžbe koje dolaze do mene iz raznoraznih smjerova puno više ‘Dora explorer’ stil nego nešto što bi se moglo uzeti u obzir. - dodala je u objavi.

Kaže kako se o ljubavnom životu neko vrijeme neće izjašnjavati, te da je jako sretna jer joj je na akademskom, poslovnom, društvenom planu mi je sve jako dobro. 

 

- Okružena sam divnim, novim ljudima s kojima gradim kvalitetne i zdrave odnose i to nakon dosta vremena. A o ljubavnom životu se neko vrijeme neću izjašnjavati - zaključila je Silvija.

S glazbenikom, koji inače svira klavijature u bendu Barabe, je sudjelovala i u RTL-ovom showu 'Superpar', ali njihova ljubav ipak nije opstala. 

Najčitaniji članci