Obavijesti

Show

Komentari 142

Silvija se predomislila: Matija me razočarao, ali ne tugujem

Silvija se predomislila: Matija me razočarao, ali ne tugujem
5

Farmerica se nadala da je pronašla ljubav, ali ju je udvarač povrijedio. Kaže da se dogovarao iza njezinih leđa i da ne poštuje ženu koja ga je odvela na putovanje

VIDEO

Za naklonost Silvije Vidović (27) iz Šenkovca u četvrtoj sezoni “Ljubav je na selu” natjecali su se sramežljivi Željko, zaljubljivi Ivan i zaigrani Matija Pavić. Za romantično putovanje odabrala je Matiju. No razočarao ju je.

- Povrijedilo me je što se dogovarao iza mojih leđa i što ne poštuje ženu koja ga je odvela na putovanje. Mislila sam da smo izgradili neki odnos, ali sam se prevarila - rekla je Silvija.

Farmerica čiji su udvarači spavali u šatoru jer ih njezin otac nije puštao u kuću brzo se odljubila od Matije jer je, kaže, takve prirode.

- Uopće ne padam na romantiku - kaže studentica ekološke poljoprivrede koja voli stokilaše muževna glasa.

Zato će u rujnu ići na godišnji odmor na Pelješac na kojem će biti gošća natjecatelja showa Ante Polute. Na imanju korpulentnog zavodnika radit će i njezina bivša simpatija Matija, no kaže kako joj nimalo neće biti neugodno ako se susretnu.

Za Silvijinu naklonost borio se i Ivan. On ju je posjetio nakon što se razočarala u Matiju. Je li mu uzvratila simpatije, saznat će se u petak u posljednjoj epizodi reality showa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu