Obavijesti

Show

Komentari 15

Silvio javno priznao u 'Farmi': Zaljubljen sam u Maju Bajamić

Silvio javno priznao u 'Farmi': Zaljubljen sam u Maju Bajamić
7

Maja se na slobodan dan povukla u osamu na obalu jezera kako bi razmislila o svojim osjećajima prema Silviju. Stjepanu je otkrila kako ga je počela gledati drugačijim očima

VIDEO

Nakon što je Silvio priznao kako mu se Maja sviđa te joj je i sam otkrio svoje osjećaje, nakon dana provedenog izvan imanja, na tajnoj lokaciji, Silvio je shvatio da su njegovi osjećaji prema Maji ipak malo dublji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Farma Kristina Mandarina 01:05

- Tek kad sam došao ovdje u ovu izolacijsku kućicu zajedno s ovim ljudima i dok sam prespavao noć, shvatio sam da sam se zaljubio u Maju! - otkrio je Silvio i zaključio:

- Krenulo je sve od nekog prijateljstva i jednostavno pasala mi je ta njezina prisutnost i vidio sam da se dobro osjećam pored nje. Na svaki njezin osmjeh i meni srce poigra i te njezine oči prekrasne. Jednostavno obuzme te neka energija koju se ne može ni opisati.

Romansa u showu Farma! Silvio je Maji Bajamić priznao osjećaje
Romansa u showu Farma! Silvio je Maji Bajamić priznao osjećaje

Kako je na strugalici Maja osvojila slobodan dan, odlučila je to iskoristiti. Povukla se u osamu na obalu jezera kako bi razmislila o svojim osjećajima i prenijela ih na papir, a nakon nekog vremena pridružio joj se Stjepan s kojim je razgovarala o Silviju. Otkrila mu je kako ga je počela gledati drugačijim očima.

- Da ću doživjeti neku romantičnu scenu ili moment na farmi u izolaciji s bodybuilderom, znači nema šanse - našalila se Maja i otkrila kakav ju tip muškaraca privlači:

- Fizički volim dominantne muškarce, visoke s jakim nogama. Mora biti lice lijepo i zubi, naravno svi na broju.

Silvio je svoje ljubavne patnje podijelio s Tomislavom koji mu je udijelio par savjeta, a kasnije je svoje emocije pretočio na papir, smotao u avion i bacio prema imanju.

POGLEDAJTE SERIJAL 24SATA ORIĐIĐI PRODUKCIJE - FIRMA: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu