Show

Komentari 17

Silvio Marić će u ožujku postati otac, supruga Iva nosi curicu

Silvio Marić će u ožujku postati otac, supruga Iva nosi curicu

Nogometaš sa suprugom Ivom trenutačno uređuje stan koji su kupili u užem centru Zagreba. Marić je za časopis Story potvrdio vijest da će u ožujku postati otac

Bivši nogometaš je krajem lipnja, nakon nešto više od godinu dana, ozakonio vezu s diplomiranom ekonomisticom Ivom Panežić (27). Silvio Marić (37) i njegova deset godina mlađa supruga u ožujku će postati roditelji djevojčice, doznaje 21. stoljeće. Marić je za Story potvrdio vijest o prinovi. Budući roditelji trenutačno uređuju stan koji su kupili u užem centru Zagreba, a bivši nogometaš se posvetio vođenju nogometne akademije u kojoj treniraju mladi talenti.

Javnosti su poznate njegove bivše veze s voditeljicom i bivšom teakwando reprezentativkom Lanom Banely te manekenkom Tatjanom Mrduljaš koja ga je 2001. godine tužila i tražila dio njegove imovine jer je zbog njega zapostavila svoju manekensku karijeru. Silvio je Tatjani, koja je sudskim putem od njega navodno tražila 16 milijuna, 2004. godine isplatio 1,5 milijuna kuna. Nogometaš je jednom izjavio da unatoč tom iskustvu s budućom suprugom ne planira potpisati predbračni ugovor.

Najčitaniji članci