Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
41 komentara

Šimić o bolesti sina: Život nam se promijenio. Bojali smo se...

Istina, život nam se promijenio, ali ne u negativnom smislu, nego upravo suprotno. Zbog njega smo postali postali plemenitiji ljudi, snažniji kao roditelji i povezaniji kao obitelj, kaže bivši nogometaš

Foto: Instagram
41 komentara

Bivši hrvatski reprezentativac Dario Šimić (44) sa suprugom Jelenom u braku je gotovo 20 godina. Bračni par ima sinove Roka, Viktora, Nikolasa i Davida. Najmlađi sin David rođen je sa sindromom Down, a Dario je po prvi put progovorio kako obitelji izgleda život posljednje četiri godine. Za Story kaže da im je David potpuno promijenio život. 

Foto: Instagram

- To je situacija na koju koliko god se pripremali, ne možete biti spremni. U tom nam se trenutku svijet srušio, bojali smo se, plakali, nismo znali što nas čeka. S odmakom od četiri godine žao nam je svake suze koju smo pustili i svake sekunde u kojoj smo se bojali. Istina, život nam se promijenio, ali ne u negativnom smislu, nego upravo suprotno. Zbog njega smo postali postali plemenitiji ljudi, snažniji kao roditelji i povezaniji kao obitelj - kaže bivši nogometaš.

Foto: Instagram

David je imao tri godine kad je počeo čitati metodom globalnog čitanja.

- Nismo mogli vjerovati da se to uistinu događa. Sada, u dobi od četiri godine, zemljopis, znamenitosti, umjetnička djela i planete raspoznaje bolje nego ja. Zna brojiti na hrvatskom, engleskom, talijanskom i njemačkom. Pred nama je dug put, zasigurno i vrlo strm, ali uz Božju pomoć i s vizijom koju nam je dao, znamo da ćemo ga savladati - rekao da Šimić. 

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dario je sa suprugom osnovao Hrvatsku udrugu za ranu edukaciju kojoj je cilj promaknuti važnost rane edukacije, s posebnim naglaskom na djecu s intelektualnim poteškoćama jer je to njima preduvjet za daljnje školovanje...

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message