Obavijesti

Show

Komentari 34

Simona Gotovac imala 103 kilograma i povećala grudi

Simona Gotovac imala 103 kilograma i povećala grudi
13

Mama: S dobre četvorke grudi su joj abnormalno narasle na sedmicu. Simonica je korigirala nos i usne. Bojila se u plavo da bi izgledala kao majka

VIDEO

Grudnjake sam joj kupovala u Mariboru jer ih tako velikih u Zagrebu nije bilo, kaže Simonina (24) mama Tamara Trpkov.
- Simona je oduvijek imala prekrasne grudi. Dobru četvorku. U trudnoći su joj abnormalno narasle na sedmicu. Grudi je jedino korigirala na sebi. Nakon što je smršavjela trebalo ih je korigirati - kazala je mama. Simona je u trudnoći dobila 45 kilograma.
- Uoči poroda imala je 103 kile. Jedva sam je nagovorila da je slikam za uspomenu. Noge su joj bile tako natečene - priča.
Tvrdi da se Simona nije toliko udebljala jer je puno jela. Jela je, kaže, samo blitvu i ribu.
- Simona je bila puna vode. Zato je bila tolika. Nakon poroda otišlo je gotovo 20 kila. Ona ima dvije maternice. Pravo je čudo što je ostala trudna. U roku tri mjeseca skinula je ukupno 43 kile. Svaki dan je vježbala u teretani i plivala - kaže mama.
Simona je s Antom (40) hodala godinu dana prije nego su se vjenčali na ljeto 2005.
- Na medenom mjesecu Simona je ostala trudna. Išli su u Meksiko jer Ante voli začinjenu hranu - kaže mama. Gabrijela (3) je kod nje u Sloveniji dok je mama Simona na farmi. Ante “sređuje poslove”.

'SIMONA NE MOŽE TEK TAKO ZATRUDNJETI'
Na farmi je zezaju da je trudna. Dobila je trbuh od hrane. Ne može ona lako zatrudnjeti. Doktorica joj je rekla kako je imala deset slučajeva žena s dvije maternice i samo je jedna zatrudnjela, kaže Simonina mama Tamara.

SVE SIMONINE KOREKCIJE
LICE - Navodno je korigirala nos i usne te podizala kapke
TIJELO -  Priznala je korekciju grudi nakon što je smršavjela
KOSA -  Bojila se u plavo kako bi izgledala poput majke

VRAĆA SE DENIS $ DENIS
Marina me pokušala kontaktirati, no ja nisam htio razgovarati s njom. Zadnjih dvadeset godina nije mi se javljala, kaže Davor Tolja. Njih dvoje bili su Denis&Denis. U trenutku najveće popularnosti, 1986., bend se raspao. U četiri godine izdali su dva albuma.
- Otišao sam u JNA. Tad su počele nesuglasice. Marina je htjela suradnju s drugima, a ja sam bend gledao kao na svoj projekt - kaže Tolja. Profesionalno mu je žao što se bend raspao, no privatno nije.
- Rastali smo se pod neugodnim okolnostima - kaže. U vezi, kaže, nikad nisu bili. Marina je bila s Ivanom Feceom Firčijem, bubnjarom beogradske grupe Ekatarina Velika. S njim je otišla u Ameriku. Nakon tri godine ostali su bez novca. Marina je isprva čuvala djecu poznanika, potom je radila kao blagajnica u restoranu pa kao slastičarka. S Firčijem ima dvije kćeri, a prekinuli su prije 12 godina. Na televiziji je plakala jer nema novca. Ubrzo je otišla na farmu. Denis&Denis ponovno je u studiju nakon gotovo 23 godine. Tolja kaže da je nekoliko puta pokušao oživjeti bend, no nije bio zadovoljan.
- Pjevačica mi je 26-godišnja Rubi Kolić. Podrijetlom je s Kariba. Ni približno ne sliči Marini. Nije mi ni na kraj pameti da Marina ponovno zapjeva u bendu - kaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija