Obavijesti

Show

Komentari 5

Simona je Gegina princeza i obećala mu je ludi provod

Simona je Gegina princeza i obećala mu je ludi provod
3

Prvi dualist Gego danas je bio loše raspoložen. Oraspoložila ga je Simona. Otpjevao joj je pjesmu 'Ti si princeza...', a ona je nastavila s njim pjevati

VIDEO

U kućici za dualiste Gego je bio sam. Ležao je na krevetu i zaplakao. Nije se mogao smiriti sve dok nije u kućicu ušla i Simona. Odmah ju je pitao može li mu dodati vode.
- Hoću, samo ti meni pij Gegica, izvoli... - rekla mu je Simona. Primaknula mu je i stolicu s flašom vode i to je Gegi bilo dovoljno da se oraspoloži i Simoni otpjeva pjesmu 'Ti si princeza...'. Simoni je bilo drago što se Gego oraspoložio pa je počela pjevati s njim. Otišla je u krevet s kapom na glavi i pokrila se.
 - U našem predsjedničkom apartmanu je hladno Gego, pokvarila se peć - rekla je Simke. On joj je odgovorio da nisu upalili podno grijanje pa su se oboje nasmijali od srca.
- Ti si meni bolja osoba nego pola njih tamo. Vidjet ćeš ti moje pismo, napisat ću ga da će se svi zamisliti u kući, pa će znati cijeniti i šećer i ovo i ono... - nastavio je Gego. Simonica je Gegi obećala ludi provod ukoliko izađe iz kuće.
 - Ante će te dočekati, pa ćeš vidjeti kako izgleda život P. Diddyja. Alenka će te dvoriti, to je naša kućna pomoćnica, koja ima 50 godina, ona je Dalmatinka i seksi je. Imamo i saunu, a ti ćeš se tamo moći saunirati - obećala je Simona i izljubila svog anđela čuvara.

RECESIJA I NA FARMI
Globalna ekonomska kriza zahvatila je i stanovnike Farme. Gazda Dino se prilično naljutio na djevojke, a najveći problem je oskudica hrane. Sve je počelo kad su Ivana i ostale farmerke popile cijelu bocu rakije.
- Svima sam ponudila, osim tebi, jer ti ne piješ alkohol - objasnila je Ivana. Dinu takav odgovor nije zadovoljio te je nastavio s ostalim problemima, a najveći među njima je kruh.
- Ovo je žalosno da ja moram uopće govoriti, žalosno je do čega smo došli, no moramo biti ravnopravni, baš svi - počeo je gazda govoriti Sonji koja je pojela dio kruha. Nakon večere kruh je opet uzrokovao svađu. Osim što su ga neki farmeri 'poskrivečki' pojeli, kuharicama je cijeli kruh i izgorio. Cure su se pokušale opravdati, no ni to nije bilo dovoljno gazdi. Zaključio je kako je kruh izgorio isključivo radi nemara djevojaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album