Obavijesti

Show

Komentari 19

Simpatični Meštar zavijao dok su zvijezde pjevale

Simpatični Meštar zavijao dok su zvijezde pjevale
7

Televizijski voditelj izvedbom nije oduševio žiri showa 'Zvijezde pjevaju'. On i Žanamari bili su najlošiji. Boris i Ivana osvojili su najviše bodova

VIDEO

Četvrtu sezonu showa 'Zvijezde pjevaju' otvorili su Ana Vilenica i Jacques Houdek ABBA-inom pjesmom 'Dancing Queen'. Glumica se pomalo gubila kod viših tonova, a njihov nastup žiriju je bio simpatičan. Željko Pervan i Maja Blagdan pjevali su francusku pjesmu.
- Glasine su točne, Pervan zna pjevati, sve do dvoglasja. Ne znam što je uzrokovalo taj falš u prvom refrenu  - rekla je Vanna Vrdoljak, koja od ove sezone ocjenjuje umjesto Martine Tomčić. Pjevačica je primijetila da Pervan nije imao tremu na pozornici. Njegov duhovit nastup pozdravili su i ostali članovi žirija. Voditeljica Tamara Loos i Marko Tolja pjevali su pjesmu 'Ja sam lažljiva'. Vanni se svidio Tamarin baršunasti glas i njihov energičan nastup na pozornici.
- Lukavo od vas što ste izabrali jednostavnu pjesmu - pohvalio je najmlađi pjevački par Husein Hasenefendić Hus. Davor Meštrović i Žanamari Lalić pjevali su 'Jesen u meni'. Voditelj je počeo gubiti glas, a ponekad se činilo kao da zavija.
- Bit ću kratak. Reći ću samo: Zašto?  - kazao je Hus i dodao da Meštra ipak spašava duhovitost. Ipak ih je zamolio da više ne pjevaju njegove pjesme. I Davor je bio svjestan kako je zvučao.
- Kažu da uz pjevanje prolete godine. Ovih par minuta na pozornici je meni tako dugo trajalo - rekao je Meštar. Dobili su najmanje bodova te večeri, 21. Mare Milin i Đani Stipaničev ugodno su izvedbom pjesme 'Srušilo se sve' iznenadili Kseniju Erker i Husa.
- Imate vrlo sličnu boju glasa. Možda bi bilo bolje da se malo razdvojite u sljedećoj pjesmi - napomenuo je Rajko Dujmić. Vanna je pohvalila njihov odabir pjesme. Ines Bojanić i Giuliano odabrali su pjesmu 'Nasloni glavu na moje rame'.
- Čim je Ines otpjevala tercu, mogu samo reći svaka čast - rekla je Vanna. I Ksenija je pohvalila glumičinu izvedbu te je dodala da su na pozornici bili vrlo uvjerljivi. Rajko i Hus složili su se s njima.  Boris Mirković i Ivana Husar pjevali su 'Ja ću budan sanjati'. Iako je počeo sramežljivo, glumac je kasnije pustio glas.
- Ovo je bio zahtjevan duet. Dosad najbolje što sam čula - rekla je Ksenija, a s njom se složio i Rajko.
- Bolja je bila ekspresija u napetim dijelovima pjesme - primijetio je Hus za Borisovu izvedbu. Dobili su 29 bodova. Posljednji su nastupili Natali Dizdar i Viktor Drago s pjesmom 'Mi nismo sami'.
- Dobar izbor pjesme, ali je ona prilično teška za izvoditi - rekao je Hus i dodao kako očekuje više od njih u budućnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega