Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
42 komentara

Sin Megan Fox odijeva haljine, Bradova kći nalikuje na dječaka

Mnoge holivudske zvijezde svoju djecu odgajaju u liberalnom duhu te im dopuštaju da se sama pronalaze. Zbog toga su često na udaru kritika javnosti, ali se na to ne obaziru

Foto: pixsell/privatnalbum/instagram
42 komentara

Hollywood je mjesto brojnih mogućnosti, liberalnosti i različitih pogleda na svijet. U skladu s tim, njegovi pripadnici imaju vrlo liberalne poglede na život, ali i odgoj svoje djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Oskarovka Charlize Theron (44) otvoreno govori o svom sinu Jacksonu (8) koji od najmlađih dana želi biti djevojčica.

- I ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledao s tri godine i rekao: 'Nisam dječak' - rekla je glumica u jednom od intervjua. I prije službenog priznanja Jacksona se često imalo prilike vidjeti u haljinama i suknjama, zbog čega je Charlize bila na udaru kritika javnosti. Međutim, na to se nikad nije obazirala, govoreći kako se neće miješati u njihov život te neka se njezina djeca sama pronalaze.

Charlize Theron Sighting - Los Angeles | Autor: GOTPAP/Press Association/PIXSELL Foto: GOTPAP/Press Association/PIXSELL

Slična je situacija sa Shiloh (14), kćeri bivšeg glumačkog para Angeline Jolie (44) i Brada Pitta (56), koja s godinama sve više nalikuje na dječaka. Jolie i Pitt s tim nemaju problema, već ju podržavaju.

Foto: Privatni album

Svom sinu haljine kupuje i glumica Megan Fox (33). Noah Shannon (7) već duže vrijeme u haljinama šeta gradom ili odlazi na dječje rođendane, a ima i dužu kosu.

- On dizajnira, crta modne kombinacije i vrlo je talentiran. Obožava modu, ponekad se sam odijeva u haljine i voli ih nositi, ali samo ponekad. Upisala sam ga u vrlo liberalnu školu, ali čak i ovdje u Kaliforniji ima dječaka koji ga zadirkuju i govore mu da ne bi trebao nositi haljine ili ružičastu boju - objasnila je Fox u jednom talk showu.

Foto: Instagram

Megan kaže kako joj je važno da njezini nasljednici budu puni samopouzdanja te da sami biraju životni put. Ne obazire se na komentare koji kritiziraju njezine odluke.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Naši partneri pišu
Message