Obavijesti

Show

Komentari 31

'Singer je sa Spaceyem gledao dečke, isključivo maloljetnike'

'Singer je sa Spaceyem gledao dečke, isključivo maloljetnike'
3

Na zabave nije pozivao dečke iznad 20 godina osim ako je mogao iskoristiti njihova poznanstva u Hollywoodu i svima je nudio droge, nove su optužbe protiv redatelja

VIDEO

Michael Egan (30) tvrdi da ga je Bryan Singer (48) dva puta silovao i natjerao ga da konzumira teške droge dok je imao 17 godina. To se, dodaje, dogodilo u kolovozu i listopadu 1998. na Havajima. 

- Singer ima dokaze koji će pobiti sve Eganove optužbe. 'Obrisat će pod' s njime kad dođu na sud. U oba navrata kad Egan tvrdi da ga je silovao na Havajima, Bryan je bio u Kanadi gdje je snimao 'X-Mene' - tvrde izvori bliski redatelju

Ipak, ima i onih koji o Singeru nemaju baš riječi hvale. Na internetskoj stranici defamer.gawker.com pojavila su se svjedočanstva momaka koji su bili na Singerovim razularenim tulumima. 

'Dečke vodi u sobu i nudio im kokain da se opuste'

- Na svakom tulumu Bryan nekog maloljetnog dečka odvede u svoju spavaću sobu. Tamo ima brdo kokaina i raznih drugih droga koje svima nudi. Ako netko ne želi konzumirati drogu, skine majicu i počne pričati kako se samo želi opustiti i uživati. Sa svima radi isto - otkrio je jedan od mladića. Kaže da ga Singer više nije pozivao na tulume nakon što je odbio otputovati s njim i njegovim prijateljima u Australiju i dijeliti sobu s njima. 

- Radio sam kao zaštitar u klubu Chateau Marmont. Sjećam se jedne večeri kad su došli Bryan Singer i Kevin Spacey. Obojica su bili pijani i drogirani. Bili su u društvu dječaka koji su imali oko 17 godina. Zavodili su ih i zajedno komentirali ostale dečke u klubu - tvrdi zaštitar. 

'Želi samo maloljetne, ne smeta mu ni da se onesvijeste od droge'

Jedan trač tiče se Singerovih zabava za Noć vještica. Mladić koji je na zabavama bio dva puta tvrdi da Singer u svoj dom poziva dečke koji nemaju više od 20 godina i iskorištava koga stigne. Koji put mladići su toliko drogirani da se ne mogu pomaknuti, no Singer ih svejedno vodi u spavaću sobu i s njima radi tko zna što. 

Neki pišu da Singer čak ima ljude koji rade za njega. Plaća im stanove i sve troškove života, a oni mu u zamjenu namještaju mlade dečke. Napiju ih i daju im drogu te ih dovedu Bryanu koji ih zatim iskoristi. Redatelj, priča jedan od mladića, preferira isključivo dečke koji su maloljetni i samo takve poziva na svoje raskalašene zabave. 

- Ako imate više od 21 godinu niste dobrodošli na Singerovim zabavama. Ako izgledate mlađe, možete se prošvercati. Jedini drugi način da uđete je da imate jake veze u Hollywoodu pa da vas Bryan zbog toga može iskoristiti. Prava je svinja i užasno zao čovjek - priča jedan od mladića koji je bio česti gost na Singerovim zabavama. Dolazio je, kaže, u Singerov dom jer je bio ovisnik, a kod Bryana je uvijek bilo droge. 

Našao se jedan jedini koji tvrdi da je Singer nevin

Matthew Smith (24) Disneyeva je zvijezda i gay. Glumio je u nekoliko epizoda serije 'Wizards of Waverly Place'. Kaže da je Bryana Singera upoznao 2007. kad je imao 17 godina. Dosta su se zbližili, postali su pravi prijatelji. Redatelj 'X-Mena' mu se, kaže, ni jednom tijekom vremena koje su provodili zajedno nije 'nabacivao', a kamoli ga pokušao silovati. 

- Često smo bili sami u njegovom privatnom avionu i kod njega doma. Nikad nije ništa pokušao. Štoviše, rekao mi je čak da slobodno i majku povedem sa sobom kad idemo van na večeru - ispričao je Smith. Smatra da su optužbe Michaela Egana izmišljotine i laži i da će Egan zbog njih požaliti jer će na sudu izgubiti sve što ima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane