Obavijesti

Show

Komentari 105

Sjajna Andrea preobrazila se u Shakiru i ostavila žiri bez daha

Sjajna Andrea preobrazila se u Shakiru i ostavila žiri bez daha
8

Trud se Andrassy isplatio jer je transformirana u Shakiru zadivila suce i pobijedila u petoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Giuliano je ponovo nosio potpetice

VIDEO

- Težak je život Shakire - komentirala je Andrea još na samim plesačkim i pjevačkim probama za ovaj nastup, ali trud joj se isplatio jer je ova natjecateljica transformirana upravo u Shakiru pobijedila u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. 

- Meni se najviše kod Shakire dopala Andrea. Sad se dogodila jedna eksplozija koja nas je ostavila sve bez daha - komentirao je Goran

- Glas si zaista uspjela skinuti, sjajna si - izjavila je Sandra

- Do sada si možda bila malo odmaknuta od toga što radiš, a sada si dala 100 posto - ples, pjevanje, izgled, sve, totalni paket - komentirao je Tomo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mario Petreković kao Tina Turner uspio je nadmašiti i samog sebe te je opet  u štiklama oduševio žiri. 

- Njena zarazna energija, toliko plesati i intonativno ostati čist. Taj njen osmijeh, noge imaš bolje nego ona, sjajan si – komentirala je Sandra. Tomo je komentirao kako mu je fotorulet donio pravu pjesmu za njega jer je i energija Maria i originala ovdje na istom nivou. Vanda je morala proći najzahtjevniju fizičku i vokalnu transformaciju jer je za zadatak imala transformirati se u Stevieja Wondera. Fasciniran sam maskom koja je napravljena kao i Vandom kako pjeva, ne samo sada nego i inače. 

- Meni jedino smeta jer je pjevala i bolje od Stevieja – komentirao je Enis. Vanda kao veliki fan Stevieja Wondera izjavila je kako ona ipak ne bi stavljala sebe u poziciju da je bolja od njega.

Halid Bešlić stao je na binu uz Baby Dooksa tijekom nastupa te su u duetu dovršili pjesmu što je izazvalo oduševljenje i publike i žirija. 

- Prvenstveno bih danas pohvalio pjevačku tehniku, vidjeli smo te do sad u toliko različitim žanrovima da je to nevjerojatno, da čovjek koji ima samo jedan glas, samo jedno grlo, samo jednu dušu, može izaći u toliko lica, i na tome ti čestitam - komentirao je Goran nastup Baby Dooksa. Tomo mu je još jednom dao do znanja da mora postati pjevač, a u Sandri je probudio nostalgiju te se sama prisjetila svojeg odrastanja uz Miljacku. 

Jasna se također dobro snašla u ulozi Zlatka Pejakovića. Tomo je rekao da je najfascinantniji dio onaj glumački.  

- Ni Zlatko Pejaković ne bi ovako zvučao na sceni. Jako teška imitacija, ali odlično si to napravila - komentirao je Enis. 

Giuliano je i po treći put uskočio u visoke potpetice, a imitirajući Nedu Ukraden uspješno je odradio do sada najteži zadatak koji je dobio.  

- Ja ti čestitam, bio si stvarno odličan - komentirao je Goran. Tomo je komentirao da je Giuliano uvijek na jednom vrhunskom nivou, bez obzira što pjeva. Ronald kao Aki Rahimovski iz Parnog valjka je imao zadatak totalno promijeniti način pjevanja od onog na koji je navikao, te je iza nastupa komentirao kako se ispričao profesorici Dunji Vejzović za 'svo zlo' što će nanijeti njenom dvadesetogodišnjem radu. Goran je komentirao kako je jako težak zadatak imitirati najvećeg rokera na ovim prostorima te da je Ronald izvukao maksimum.

Minea u ulozi Boy Georgea otpjevala je pjesmu 'Charma Chameleon'. 

- Vratila si nas u te lepršave osamdesete. Imao je samo malo zatajniji osmijeh, mada je tvoj puno ljepši i radije bih tebe sreo '85, '86 u klubu nego Boy Georga - komentirao je Goran. 

- Legla ti je ova pjesma - primijetio je Tomo. 

- Minea kao i Boy George pomjera granice. Iz emisije u emisiju si sve bolja - izjavila je Sandra.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'