Obavijesti

Show

Komentari 0

Sjajni Marko Petar Orešković u humanitarnoj akciji Be Human

Sjajni Marko Petar Orešković u humanitarnoj  akciji Be Human
1

Osim što je poznat po tome da nas svaki puta nasmije do suza, konstantno se pojavljuje kao filantrop diljem Lijepe naše te pomaže onima kojima je najpotrebnije

VIDEO

Svakog drugog četvrtka u Buzz baru, jedinom hrvatskom rugby baru, na adresi Preradovićeva 30, humanitarnoj akciji Be Human pridružuju se osobe iz javnog života te preuzimaju uloge konobara, a sve prihode od prodaje pića Buzz donira udruzi Mali Zmaj i akciji 'Mali Zmaj ide u školu'. Osim od naših konobara pomoć u obliku donacije dolazi i od naših prijatelja The Famous Grouse. 

Mali zmaj planira djecu opremiti svime potrebnim za početak školske godine, bilježnicama, školskim priborom te priborom za likovni odgoj, a u nekim slučajevima i plaćanjem školske kuhinje, školskih izleta, prijevoza i ostalih neophodnih troškova za narednu školsku godinu. Cilj projekta je olakšavati školovanje djece iz socijalno ugroženih obitelji. Projektom se također potiče obrazovanje te se smanjuje stres djece uzrokovan pomanjkanjem osnovnih uvjeta za normalno školovanje. 

Ovaj put u goste nam dolazi stand up komičar Klaundoktor crveni nos Marko Petar Orešković koji nosi crni pojas u humoru svih sedam dana u tjednu. Osim što je poznat po tome da nas svaki puta nasmije do suza, konstantno se pojavljuje kao filantrop diljem Lijepe naše te pomaže onima kojima je najpotrebnije. Za odličan glazbeni ugođaj pobrinuti će se Željka At Ease jazz trio. Očekujte dobru zabavu u Buzzu od 21 do 22 sata u četvrtak 13. travnja. 

Ovo je već treća sezona Be Human humanitarne akcije, a dosada Buzz pregače preuzeli su Ivan Šarić, Andrea Andrassy, Mirela “Remi” Priselac, Doris Pinčić Rogoznica, Asim Ugljen i Marko Cindrić, Nives Celzijus, Iva Šulentić i Ivan Vukušić, braća Sinković, Davor Dretar Drele, Mario Petreković, Larisa Navojec, Hrvoje Rupčić, Goran Vugrinec, Luka Vidović, Bruketa&Žinić, Nada Parmać te mnogi drugi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'
SPAS OD TOPLIJIH DANA

Nives Celzijus u prozirnoj haljini pokazala raskoš u Tisnom: 'Ovo je najbolje što Hrvatska ima...'

Nives svoje pratitelje često počasti 'vrućim' fotografijama, a sada je pozirala u bijeloj haljini