Obavijesti

Show

Komentari 8

Sjećate li se 'malog Mate'? Za 24sata ispričao što danas radi

Sjećate li se 'malog Mate'? Za 24sata ispričao što danas radi
9

Otac, suprug, pjevač i fizioterapeut, to je sve danas mali Mate iz hita Letećeg odreda. 'Danas mogu reći da sam ostvaren čovjek', rekao nam je Minja Jovičić

VIDEO

Uvijek se nađe netko od 40-ak pacijenata, koliko nam ih dnevno prođe kroz ambulantu, tko me poznaje od ranije ili poznaje moje roditelje. Bude i onih koji me ne znaju pa mi bude drago, ali meni je prvenstveno bitno da me shvaćaju kao fizioterapeuta, a ovo drugo je samo dodatak, govori nam Minja Jovičić (32) koji je bio i ostao najpoznatiji mali Mate iz hita kojeg je snimio s Letećim odredom 2002. godine.

Gdje je danas Vanja Halilović? Bila je jedna od najseksepilnijih voditeljica na malim ekranima
Gdje je danas Vanja Halilović? Bila je jedna od najseksepilnijih voditeljica na malim ekranima

- Od one postave koja je bila aktualna kad sam ja s njima pjevao, dvojica su u Osijeku. Vidimo se često na svirkama i pružamo si podršku. Nedavno sam uskočio kao zamjena gitaristi Letećeg odreda iz tog vremena. S Denisom Dumančićem se vidim na obiteljskim okupljanjima, s obzirom da je njegova nećakinja moja supruga - priča nam Minja kojeg danas usrećuje uloga fizioterapeuta.

Be?: 23.5.1969. ro?en pjeva? Denis Duman?i?

- To je bio moj poziv. Mislim, sve što radim shvaćam kao poziv. Kad sam kao klinac razmišljao što raditi, taj mi se posao činio najhumanijim. U današnje vrijeme je teško reći da radite neki posao jer ga volite, uglavnom je to jer morate. A ja zaista svoj posao volim od samih početaka. Predivno se osjećam kad pomognem nekome - priča nam Minja i dodaje da njegov posao, kao i većina drugih, sadrži stresne trenutke koje uspješno rješava zajedno s timom.

S bendom svira na svadbama

Osim što liječi pacijente u domu zdravlja Donji Miholjac, Minja i zabavlja ljude. Nije se maknuo od svoje velike ljubavi - glazbe. Vikendima sa svojim bendom nastupa na svadbama i tako uljepšava poseban dan mnogim mladencima.

- Korona je utjecala na puno bendova pa tako i na onaj u kojem sam bio. Zato sam dobio priliku s novim, koji se zove Vanilla bend. Radimo zaista odlično i u Osijeku smo jedan od angažiranijih bendova. Isplatio nam se zajednički trud i rad protekle tri godine - priča nam Minja i dodaje da je oduvijek znao da je zabavljač, a u svatovima je od svoje 18. godine.

- Mene ispunjava kad kažem svojim kćerima: 'Vidite, tata je pjevao ovom čiki na svadbi i uljepšao im je dan'. To je jedna lijepa priča. Ja sam devet godina proveo u rock bendu dok sam bio u srednjoj školi i na fakultetu. Bio sam uvijek više za alternativne pravce, ali definitivno sam znao da ću se pronaći u svatovima - iskreno će.

Uživa u trenucima s obitelji

Minja je sretno oženjen i u braku sa suprugom dobio je dvije kćeri. Obitelj mu je, kaže, na prvom mjestu.

- Kad odradim svatove i zaradim koji novčić, najljepše mi je da curama kupim haljinu ili neku igračku koju su željele. Pa kad odemo do Osijeka, prošetamo se Promenadom pa pojedemo sladoled... Provedemo lijepo vrijeme. To je sve što sam ja tim svojim glazbenim talentom zaradio - kaže nam Minja koji se trudi što više vremena provesti s kćerima i suprugom.

- Trudim se zajedno sa suprugom da kćerkama ništa ne fali, a isto tako se trudimo da ne padnu pod utjecaj društvenih mreža. Lagano ih odmičemo od toga da zajedno provedemo vrijeme u nekoj igri - iskreno će Minja.

Otišao iz rukometa

Do nedavno se bavio rukometom, ali promijenili su mu se prioriteti.

- Aktivno sam igrao do prije par godina, a do prije dvije sam vodio školu rukometa u klubu Valpovo. To je predivna stvar, ali jednostavno sam drugačije posložio prioritete. Kad sam vidio koliko to vremena oduzima i da moja djeca nisu sa mnom, a mogla bi biti, odlučio sam se povući s tog puta. Ravnoteža se našla s više angažmana s bendom - ispričao nam je.

Gdje je danas djevojčica iz filma 'Čudo u 34. ulici'? Uloge su se nizale, a onda se naglo povukla
Gdje je danas djevojčica iz filma 'Čudo u 34. ulici'? Uloge su se nizale, a onda se naglo povukla

Za 24sata je posljednji put pričao 2018. godine, a sad nam kaže da se od tad ostvario kao čovjek.

- Prije par godina rekao sam vam da sam 'prvenstveno tata i fizioterapeut'. To definitivno mogu ponoviti, ali mogu reći da sam ostvaren kao čovjek. Radim posao kojeg volim, ali najvažnija mi je predivna obitelj - zaključio je.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje