Show

Komentari 23

Sjećate li se Otimačice? Glumica hrvatskih korijena jedva stala u korzet na provokativnoj fotki

Sjećate li se Otimačice? Glumica hrvatskih korijena jedva stala u korzet na provokativnoj fotki

Gabrijela Spanic na vrhuncu slave bila je u kasnim '90-ima, kad je glumila u popularnim telenovelama, a od tad se poprilično promijenila s estetskim operacijama, no voli se pohvaliti svojim oblinama

Venezuelska glumica porijeklom iz Hrvatske Gabriela Spanic (47) bila je popularna zahvaljujući svojim ulogama u mnogobrojnim telenovelama. Najpopularnija bila je "Otimačica", koju je domaća publika mogla gledati krajem '90-ih i tijekom ranih 2000-ih.

Gabriela je karijeru nakon "Otimačice" nastavila u krugovima telenovela, ali niti jedna nije dosegla toliku popularnost kao što su one u kojima je glumila tijekom '90-ih. Na vrhuncu svoje slave posjetila je i Hrvatsku i bila je vidno ponosna na svoje korijene.

Prije nego se počela baviti glumom i odustala od karijere u području psihologije koju je studirala, Spanic se natjecala za titulu Miss Venezuele, a čini se kako se okrenula ekstenzivnim estetskim operacijama kako bi zadržala dojam vječne mladosti.

Osim što pazi na bore, Spanic se brine i o svojoj liniji. Na nedavnoj fotografiji pohvalila se svojim oblinama u vrlo pripijenom crnom korzetu, iz kojeg su joj gotovo "ispale" grudi.

-  Anđeli moji, ovom fotografijom opraštam se od svoje kabine... Svaki dan učim sve se više voljeti i ovo je dokaz toga - napisala je glumica u opisu.

Njezini pratitelji bili su zadivljeni njenim izgledom.

- Lijepa si; Volim te; Božica; Predivna ženo; Wow - neki su od komplimenata koje je dobila.

Svoje objave na društvenim mrežama često poprati s inspirativnim citatima ili porukama, a potiče svoje pratitelje da vjeruju u Boga i pronađu sreću u svakom trenutku.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU EKSPERIMENTA S RENEOM I MILOM: