Obavijesti

Show

Komentari 2

Sjećate li se sitcoma 'Reba'? Evo kako glumci izgledaju danas!

Sjećate li se sitcoma 'Reba'? Evo kako glumci izgledaju danas!
10

'Reba' se počela emitirati 2001. godine. Seriju smo imali priliku gledati na RTL-u, a imala je ukupno šest sezona

VIDEO

Američka pjevačica i glumica Reba McEntire danas slavi svoj 69. rođendan. Početkom 70-ih se proslavila kao glazbenica, a 90-ih se posvetila i filmskoj industriji. Prvo se pojavila u filmu 'Podrhtavanje', a karijeru joj je obilježio legendarni sitcom 'Reba', koji se počeo emitirati 2001. godine. Seriju smo imali priliku gledati na RTL-u, a imala je ukupno šest sezona. Glumačka ekipa iz serije nastavila se baviti glumom, ali su do danas ostali najpoznatiji upravo po ulogama u 'Rebi'. Evo gdje su glavni glumci iz serije danas.

Pogledali smo seriju 'Special Ops: Lioness'. Jedna od boljih serija u posljednje vrijeme...
Pogledali smo seriju 'Special Ops: Lioness'. Jedna od boljih serija u posljednje vrijeme...

Reba McEntire

Ikona country glazbe Reba McEntire je u seriji utjelovila ulogu Rebe Hart, majke troje djece koja se razvela od supruga. Nakon završetka snimanja serije se Reba posvetila glazbi. Objavila je nekoliko albuma, 'Reba Duets', 'All the Women I Am', 'Love Somebody', 'Sing It Now: Songs of Faith & Hope' i 'Stronger Than the Truth'. 

Ipak, nije napustila glumu. Imala je glavnu ulogu u sitcomu 'Malibu Country', ali je serija bila otkazana nakon prve sezone. Imala je ulogu i u seriji 'Young Sheldon', a pridružila se ekipi serije 'Big Sky'. Osim toga, bila je i član žirija u 'The Voiceu' te 'America's Got Talent'.

‘America’s Got Talent’ Season 18 Live Show Red Carpet 9-20-23

JoAnna Garcia Swisher

Američka glumica JoAnna Garcia Swisher (44) utjelovila je lik Cheyenne. Gledatelji su imali priliku gledati kako se njezin lik drastično mijenjao kroz sezone. Započela je kao narcisoidna maturantica, koja je zatrudnjela, a onda je postala odgovorna i obazriva osoba. 

Glumom se nastavila baviti i nakon 'Rebe'. Pojavila se u brojnim serijama uključujući 'Privileged', 'Better With You' i 'The Astronaut Wives Club'. JoAnna je imala sporedne uloge u serijama 'Gossip Girl', 'Royal Pains', 'Once Upon a Time' i brojnim drugima. 

Među posljednjim ulogama koje je dobila bila je ona u seriji 'Sweet Magnolias'.

Steve Howey

Glumac Steve Howey (46) proslavio se ulogom Vana Montgomeryja, nogometaša kojeg su izbacili iz kuće nakon što je htio oženiti Cheyenne. Nakon 'Rebe' je imao sporedne uloge u serijama 'Bride Wars', 'Conception', a pojavio se i u hit seriji 'New Girl'.

Serija koja je obilježila njegovu glumačku karijeru je 'Shameless', koja se počela emitirati 2011. godine. Serija je imala ukupno 11 sezona, a Steve je u svima njima utjelovio Kevina Balla. 

Nakon 'Shamelessa' je dobio ulogu u seriji 'True Lies'.

‘John Wick: Chapter 4’ Los Angeles Premiere

Christopher Rich

Američki glumac Christopher Rich (70) utjelovio je lik Brocka, bivšeg supruga Rebe. Njegov je lik bio opsjednut golfom, a od supruge se razveo zbog njegove asistentice.

Nakon hit sitcoma se nastavio baviti glumom te je imao uloge u serijama kao što su 'Boston Legal', 'Desperate Houswives' i 'Melissa i Joey'. Glumio je i u nekoliko filmova.

Melissa Peterman

Brock je Rebu ostavio zbog Barbre Jean, koju je utjelovila Melissa Peterman (52). Tijekom šest sezona su Barbra i Reba postale najbolje prijateljice.

Nakon snimanja sitcoma je Melissa dobila uloge u manje poznatijim sitcomima - 'Surviving Suburbia', 'Rita Rocks' i 'Working Class'. Veću je ulogu imala u seriji 'Baby Daddy', a dobila je ulogu i u seriji 'Young Sheldon'.

GLAAD Media Awards 2023

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško