Show

Komentari 19

Sjećate se Darije s Eurosonga? Ljetos je pjevala na kruzerima

Sjećate se Darije s Eurosonga? Ljetos je pjevala na kruzerima

Daria je na Eurosongu bila 15. u finalu. Danas više nije na hrvatskoj glazbenoj sceni, no pjeva na njemačkom. Ljetos je rekla kako je zbog otkazanih koncerata i nastupa u klubovima prihvatila posao na kruzeru

Pjevačica Daria Kinzer (32) predstavljala je Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije 2011. u Düsseldorfu. Prethodno je pobijedila na 'Dori' s pjesmom Borisa Đurđevića (47) 'Lahor'. Za dlaku je pobijedila Jacquesa Houdeka (39).

POGLEDAJTE VIDEO: Daria na Eurosongu

Daria je naposljetku na Eurosongu bila 15. u finalu. Đurđević je pjesmu preveo na engleski jezik u 'Break a Leg'. Nakon što je prijevod naišao na ismijavanje, preimenovana je u 'Celebrate'. Ruski iluzionist Sergej Vorontsov odabran je kao Darijin partner na pozornici u Düsseldorfu, no ona je bila suviše medijski nepoznata pa je javnost oko njezina nastupa bila skeptična. 

screenshoot

Daria danas nije na hrvatskoj sceni, ali se i dalje bavi glazbom. Pjeva šlagere na njemačkom jeziku. Ljetos je rekla kako je zbog otkazanih koncerata i nastupa u klubovima prihvatila posao na kruzeru, na kojem je pjevala pet godina. 

- Ovo je vrijeme itekako teško za nas glazbenike. Kad nema nikakvih događanja, za nas nema ni posla. Čak i kad su mjere popustile, mnogi orga­nizatori se ustručavaju organi­zirati veće događaje iz straha od korone. Zato sam prihvatila posao na kruzeru - objasnila je Daria za Fenix magazin

Kinzer je aktivna na društvenim mrežama, gdje svakodnevno objavljuje što radi i gdje ide. Prema njezinim fotografijama, mnogi se slažu kako se od pojavljivanja na Eurosongu nije nimalo promijenila. 

 

 

 

Najčitaniji članci