Obavijesti

Show

Komentari 10

Sjećate se filma Draga, smanjio sam djecu? Stiže i nastavak...

Sjećate se filma Draga, smanjio sam djecu? Stiže i nastavak...
4

Wayneova sina, koji je u međuvremenu odrastao i želi postati znanstvenik poput oca, glumit će Josh Gad, a režiju će ponovno potpisati Joe Johnston. Za produkciju će se pobrinuti Disney

VIDEO

Holivudski glumac Rick Moranis (66) nakon duljeg razdoblja vraća se na veliko platno u nastavku popularnog filma iz osamdesetih godina, 'Draga, smanjio sam djecu'.

Moranis je poznat po ulogama u kultnim filmovima iz osamdesetih i devedesetih - Istjerivači duhova, Obitelj Kremenko, Mala prodavaonica užasa i Roditelji, piše BBC. Iz glume se povukao 1997. godine. Šest godina ranije preminula mu je supruga i život mu se naglo izmijenio. 

- Samohrani sam otac i jednostavno mi je bilo teško uskladiti odgoj djece s putovanjima, koja su sastavni dio snimanja filmova - rekao je glumac 2005. za USA Today.

- Zbog toga sam odlučio uzeti malu pauzu, a potom se mala pauza pretvorila u veliku i shvatio sam da mi nekadašnji život uopće ne nedostaje. Prije pet godina odbio je prihvatiti ulogu u novoj verziji 'Istjerivača đavla'. "Još uvijek mi se povremeno nude filmske i tv uloge, no čim se pojavi neka zanimljiva uloga vjerojatno ću je prihvatiti - kazao je.

I taj je trenutak stigao. Moranis će uskoro, u nastavku kultnog filma - čiji je radni naslov 'Smanjen' (Shrunk) ponoviti ulogu Waynea Szalinskog. 

Wayneova sina, koji je u međuvremenu odrastao i želi postati znanstvenik poput oca, glumit će Josh Gad, a režiju će ponovno potpisati Joe Johnston. Za produkciju će se pobrinuti Disney. 

Moranis će se pojaviti i u predstojećem Netflixovom dokumentarcu Martina Scorsesea, 'Poslijepodne sa SCTV-om' (An Afternoon With SCTV). Riječ je o tv emisiji s kraja sedamdesetih i početka osamdesetih u kojoj su karijere počeli Moranis i brojni drugi glumci.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu