Show

Komentari 7

Sjećate se vragolastog Denisa? Oženio se i neprepoznatljiv je...

Sjećate se vragolastog Denisa? Oženio se i neprepoznatljiv je...

Mason je odrastao u glumačkoj obitelji i od malenih nogu bio je izložen svjetlima reflektora. Danas je oženjen i radi kao biolog mora. Udaljio se od filmskog života

Film 'Vragolasti Denis' obilježio je djetinjstva mnogih generacija, a emitira se i danas. Glavnu ulogu utjelovio je tad šestogodišnji Mason Gamble, koji je glumio nestašnog, plavokosog i simpatičnog Denisa s dobrim namjerama. Mason je danas napunio 34 godine.

Film je snimljen 1993., a uz Masona glumile su velike zvijezde poput Walter Matthaua i Joan Plowright (90). Mason je odrastao u glumačkoj obitelji i od malenih nogu bio je izložen svjetlima reflektora. 

Mason je ulogu dobio nakon što je odabran između 20.000 djece koja su došla na audiciju. Nakon ove uloge je glumio i u filmu "Rushmore" Wesa Andersona, ali i u trileru "Arlington Roadu", no ostao je zapamćen uglavnom kao Denis. Glumio je i u serijama 'Kate Brasher', 'CSI: Miami' te 'Close to Home'.

Danas je oženjen i radi kao biolog mora. Udaljio se od filmskog života i uživa u onome što trenutačno radi daleko od objektiva. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci