Obavijesti

Show

Komentari 64

Skandal na SP-u: Robbie mora platiti 350 kuna zbog psovki?

Skandal na SP-u: Robbie mora platiti 350 kuna zbog psovki?
12

Williams je opsovao svima koji su ga kritizirali zbog pjevanja u Rusiji, okrenuo se put kamere i pokazao srednji prst, a sad mu zbog toga prijeti i kazna...

VIDEO

Pjevač Robbie Williams (44) nastupio je jučer na otvorenju Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji i neugodno iznenadio publiku psovanjem i pokazivanjem srednjeg prsta. Zbog ove neprimjerene geste, britanska pop zvijezda će morati navodno platiti kaznu od 42 funte (oko 350 kuna), prenosi The Sun.

Naime, u Rusiji je 2014. po nalogu predsjednika Vladimira Putina (65) stupila na snagu zabrana korištenja psovki u filmovima, kazališnim komadima i knjigama, a zabrana se odnosi se i na sve javne nastupe.

Britanski pjevač započeo je svečano otvorenje jednim od svojih najvećih hitova 'Angels', a njemu se par trenutaka kasnije pridružila i ruska sopranistica Aida Garifullina. 

GES / Football / World Cup 2018 / Eroeffnungsspiel Russia - Saudi Arabia, Match 1 / 14.06.2018

Nastup na stadionu Luzhniki gledali su milijuni ljudi, a Robbie je u jednom trenutku umjesto uobičajenih stihova svoje pjesme 'Rock DJ' otpjevao 'Ovo sam besplatno učinio', pogledao u kameru i pokazao srednji prst. Fanovi nagađaju da je to otpjevao zbog kritika javnosti oko prihvaćanja odluke organizatora da upravo on pjeva na otvorenju.

Njegov potez uoči prve utakmice prvenstva između Rusije i Saudijske Arabije je izazvao burne reakcije javnosti na društvenim mrežama. Ipak, neki su ga pokušali i opravdati pa su se našalili da je bolje da je 'pokazao srednji prst nego nešto drugo'.

Robbieja su prije nastupa brojni političari i aktivisti prozivali da je 'prodao dušu Putinu'. Posebno u doba zaoštravanja odnosa između Velike Britanije i Rusije i skandala s trovanjem agenata.

World Cup - Opening Ceremony

Ipak, Williams kaže kako mu je ovaj nastup bio poput ispunjenja dječačkih snova jer je veliki nogometni fan.

- Radio sam dosta stvari u karijeri, ali otvoriti svjetsko nogometno prvenstvo pred 80.000 navijača na nogometnom stadionu i za milijune gledatelja u cijelom svijetu je ostvarenje dječjih snova - rekao je pjevač.

Robbie je nedavno objavio simpatičnu snimku sa svojom petogodišnjom kćeri Teddy u kojoj joj pušta svoje pjesme, a ona komentira kako bi radije slušala Beyonce.

- Djeca su najbolja, tako su iskrena i neiskvarena - rekao je Robbie koji sa svojom dugogodišnjom suprugom, glumicom Aydom Fieldom ima i trogodišnjeg sina.

Sada napokon i ti možeš nositi majicice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia".  

Od danas ih možeš kupiti na stranici Žuti klik: http://bit.ly/moja_croatia_majice

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina