Show

Komentari 94

Skandal uoči Dore: Rahimovski je na uvjetnoj kazni zbog prijetnji smrću bivšoj ženi

Skandal uoči Dore: Rahimovski je na uvjetnoj kazni zbog prijetnji smrću bivšoj ženi

Prema presudi, Rahimovski je u telefonskom razgovoru bivšoj supruzi, od koje se rastao 2017., a koja se tad nalazila u Novalji, rekao: “Pobit ću cijelu tvoju familiju, sad sjedam u auto i doći ću"

Na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu raspravljalo se o žalbi Kristijana Rahimovskog (39) na presudu Općinskog kaznenog suda u Zagrebu iz siječnja 2020. Prema presudi Općinskog kaznenog suda u Zagrebu iz siječnja 2020. godine, sin frontmena Parnog valjka, Akija Rahimovskog, prijetio je bivšoj supruzi, s kojom ima dijete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kristijan Rahimovski, koji nastupa na Dori u subotu s Tonyjem Cetinskim i pjesmom “Zapjevaj, sloboda je”, osuđen je 30. listopada 2020. na osam mjeseci zatvora, no kazna je preinačena u uvjetnu u trajanju od dvije godine.

Drugostupanjski, Županijski sud u Slavonskom Brodu odbio je žalbu Kristijana Rahimovskog kao neosnovanu i potvrdio prvostupanjsku presudu Općinskog kaznenog suda u Zagrebu. Presuda je od 30. listopada 2020. godine pravomoćna. Rahimovski je na uvjetnoj kazni sljedeće dvije godine. U slučaju da ponovi kazneno djelo u kaznu zatvora uračunat će mu se dva dana koje je proveo u pritvoru 10. i 11. kolovoza 2018. godine. Rahimovski mora platiti i troškove suda u iznosu od 1000 kuna.

Prema presudi, Rahimovski je u telefonskom razgovoru bivšoj supruzi, od koje se rastao 2017., a koja se tad nalazila u Novalji, rekao: “Pobit ću cijelu tvoju familiju, sad sjedam u auto i doći ću u Novalju, zaklat ću te, neće ti pomoći ni sva policija svijeta” te joj je više puta ponovio da će je ubiti. Bivša supruga se uplašila i odmah otišla na policiju u Novalji te ga prijavila. Njen otac izjavio je na sudu da je nakon razgovora s Rahimovskim plakala, bila vidno ustrašena i u šoku. Kristijan Rahimovski nije nam htio komentirati presudu.

- Molim vas, nemojte me zamarati s tim glupostima - rekao nam je.

Rahimovski je na sudu izjavio kako je “bio ljut na oštećenu, kako je nije uvrijedio ni opsovao”. U žalbi je istaknuo kako je “možda u ljutnji uvrijedio oštećenu, ali poriče da joj je izrekao riječi prijetnje”. Njegova odvjetnica Tajana Babić rekla nam je da ne može komentirati presudu bez dozvole svog klijenta.

S HRT-a, koji organizira Doru, rekli su nam da nemaju komentara. Zvali smo i Tonyja Cetinskog, s kojim Kristijan Rahimovski ima duet na Dori, a za čije je potrebe financiranja pjesme Cetinski, kako je nedavno izjavio, dignuo kredit, no na njegov mobitel javila se njegova PR-ica.

- Kakve veze Tony ima s Kristijanovim privatnim životom - rekla je.

Najčitaniji članci