Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
20 komentara

Skočio sa sedmog kata: Ubio se dobitnik Zlatne arene u Puli

Predrag Ćeramilac, tvrde njegovi susjedi, bolovao je od raka pluća i više nije mogao izdržati bolove, piše Kurir. Ubio se skočivši sa sedmog kata zgrade u kojoj je živio

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
20 komentara

Srpski glumac Predrag Ćeramilac (67) u ponedjeljak se ubio skočivši sa sedmog kata zgrade u beogradskom naselju Medaković u kojem je živio, piše srpski Kurir.

Glumac je rođen 3. veljače 1944. godine u Čačku. Glumio je u fimovima 'Saša' (1962.), 'Dvije noći u jednom danu' (1963.), 'Čovjek iz hrastove šume' (1964.), 'Dani iskušenja' (1965.) i 'Memento' (1967.).

Ćeramilac je na 9. Festivalu jugoslavenskog filma u Puli 1962. godine dobio Zlatnu arenu za debitantsku ulogu u filmu Saša, redatelja Radenka Ostojića.

- Čuli smo da je u ponedjeljak ujutro trebao ići na terapiju jer je, navodno, bolovao od raka pluća. Trpio je velike bolove i više nije mogao izdržati. Umjesto u Dom zdravlja, otišao je do terase i skočio - rekla je susjeda glumca koji se proslavio filmom 'Saša'.

Nakon uspjeha u tom filmu glumac, koji je završio Ekonomski fakultet, prekinuo je glumačku karijeru, promijenio nekoliko poslova i zaposlio se u prijevozničkoj tvrtki. 

Naši partneri pišu
Message