Obavijesti

Show

Komentari 20

Skočio sa sedmog kata: Ubio se dobitnik Zlatne arene u Puli

Skočio sa sedmog kata: Ubio se dobitnik Zlatne arene u Puli
3

Predrag Ćeramilac, tvrde njegovi susjedi, bolovao je od raka pluća i više nije mogao izdržati bolove, piše Kurir. Ubio se skočivši sa sedmog kata zgrade u kojoj je živio

VIDEO

Srpski glumac Predrag Ćeramilac (67) u ponedjeljak se ubio skočivši sa sedmog kata zgrade u beogradskom naselju Medaković u kojem je živio, piše srpski Kurir.

Glumac je rođen 3. veljače 1944. godine u Čačku. Glumio je u fimovima 'Saša' (1962.), 'Dvije noći u jednom danu' (1963.), 'Čovjek iz hrastove šume' (1964.), 'Dani iskušenja' (1965.) i 'Memento' (1967.).

Ćeramilac je na 9. Festivalu jugoslavenskog filma u Puli 1962. godine dobio Zlatnu arenu za debitantsku ulogu u filmu Saša, redatelja Radenka Ostojića.

- Čuli smo da je u ponedjeljak ujutro trebao ići na terapiju jer je, navodno, bolovao od raka pluća. Trpio je velike bolove i više nije mogao izdržati. Umjesto u Dom zdravlja, otišao je do terase i skočio - rekla je susjeda glumca koji se proslavio filmom 'Saša'.

Nakon uspjeha u tom filmu glumac, koji je završio Ekonomski fakultet, prekinuo je glumačku karijeru, promijenio nekoliko poslova i zaposlio se u prijevozničkoj tvrtki. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin