Obavijesti

Show

Komentari 10

Slađa i Ava ne biraju sredstva: Starlete vode bitku za Uroša

Ava Karabatić i kaskader Uroš Ćertić upoznali su se prije dvije godine kad su se zajedno natjecali u Celebrity Big Brotheru, a opet se druže i sada u 'Parovima'

VIDEO

Kad su prije dvije godine ušli u kuću Velikog Brata, nitko nije očekivao da će se Ava Karabatić (27) i Uroš Ćertić strastima prepustiti već prvu noć. Naime, starleta i kaskader pred kamerama su se poseksali već prvu noć boravka u realityju. 

No nakon što je Uroš napustio kuću poslije dva tjedna boravka u showu, tvrdio je kako su vođenje ljubavi u showu samo simulirali kako bi što duže ostali u kući na Košutnjaku. 

Avi se Uroš sviđa već dvije godine

Uroš je objasnio kako su se na to odlučili po uzoru na prvi regionalni Big Brother gdje je pobijedila Marijana Čvrljak koja se u showu seksala s Nemešem. 

Uroš je priznao da je, unatoč tome što se s Avom dogovorio da će sve samo glumiti, priznao da je primijetio kako joj se s vremenom stvarno svidio pa je cijelu tu priču morao završiti s njom. 

No čini se da Uroš od Ave ne može pobjeći. sada su opet zajedno u showu 'Parovi'. Ava se ostalim natjecateljima pridružila prošli tjedan, a Uroša je pozdravila srdačnije nego ostale. Iako je možda naumila ponovno osvojiti Uroša, za njega će se morati boriti sa Slađanom Petrušić (32) koja ga polako zavodi. 

Uroš se sada ne odvaja od Slađe

Urošu se Slađa očito svidjela jer se ne odvaja od nje. Tijekom tuluma prošli tjedan par je prisno plesao, a još su se više zbližili kasnije u krevetu gdje su se navodno i poseksali. To možda i ne bi bilo čudno da se to isto jutro, kad Slađe nije bilo u blizini, Uroš nije ušuljao u krevet Avi. Bivši ljubavnici po krevetu su malo zaplesali, a kaskader je starleti pokazao i svoje trbušnjake. 

Poslije mirnog razdoblja uslijedilo je i malo turbulencija. Kada su se svi okupili oko stola zbog nominacija, imali su priliku da kažu što misle jedni o drugima. Uroš je tada iznio svoje mišljenje o Avinoj taktici boravka u showu. 

'Roditelji iskorištavaju Avu i može ih biti sram zbog toga'

- Ava je zgodna žena kad se sredi. Ona tu priča o nekom celibatu, a onda uskače kod mene u krevet i vucara se tu s Markom. Želim reći da je ovo njezino ponašanje taktika. Olovkom za šminkanje na papiru mi je pisala kako bi nas dvoje trebali biti zajedno jer ćemo tako duže ostati skupa. Sad je ljubomorna na Slađu. Ne vjerujte joj ništa, ona vani nije takva. I moram reći da je ona jedina koja u svojoj obitelji radi i zarađuje za njih. Njezine bi zbog toga trebalo biti sram - iznio je Uroš svoje mišljenje. 

Ava je bila bijesna poslije njegovog izlaganja. Poručila mu je da ga može biti sram jer je ovog puta pretjerao. 

Kakav će njihov odnos biti u nastavku showa, teško je za pretpostaviti, no očito je da ni Ava ni Slađa ne prezaju ni pred čim da bi osvojile Uroša. No pitanje je hoće li Ava ovo zbilja zamjeriti Urošu ili će to biti ljutnja kratkog vijeka. 

Pogledajte kako je Uroš Avu zaveo za jedan dan, a Slađu za tri. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu