Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
42 komentara

Australke 'padale u nesvijest' kad se Lokin skinuo na bazenu

Lokin i Slabinac u Australiji imaju brojnu publiku. Održali su čak 11 koncerta i svi su bili puni. Dok se Duško sunčao, Kići je obožavateljica obećala ostaviti bogato nasljedstvo

Foto: Privatni album
42 komentara

Odlično je bilo na turneji. Na svakom koncertu bilo je puno žena od 50 do 70. Obećavale su nam brda i doline, možda Kići jedna od njih ostavi nasljedstvo, kaže Duško Lokin (73).


Pjevač je mjesec dana s Kićom Slabincem (71) bio u Australiji. Imali su 11 koncerata i svi su bili puni. Ni jednog ne smeta što u dvoranama nije bilo mlade publike.

POGLEDAJTE VIDEO:


- Moji obožavatelji su ostarjeli. Zafrkavali su me da ih je pola došlo sa štapovima, a neki čak i u kolicima - rekao je Kićo.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić


U slobodno vrijeme su pecali, kupali se i obilazili znamenitosti. Lokin je pokazao i odličnu formu. Tajna vitalnosti je u umjerenosti i genetici. Dugo se bavio sportom pa je i danas u dobroj kondiciji. Nekad je trčao, veslao i dizao utege. Bit će, kaže, prvi estradnjak kojem će estetski kirurg ugraditi dvije-tri bore. Dvojac se priprema na ljetnu turneju po Jadranu, a na jesen odlaze u Ameriku i Kanadu.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić


- Kupio sam neke kožne jakne i cipele. Moram se od publike oprostiti sa stilom - rekao je bećar Kićo, koji se 'bacio' u poduzetničke vode. Lokin već godinama radi kao menadžer pjevačima poput Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa te im organizira turneje, a Kićo će organizirati plesnjake.


- Bit će to povratak u 50. i 60. godine rock glazbe. Ipak sam ja jedan od rijetkih, živućih, hrvatskih autohtonih rokera - kaže Slabinac.

 

Naši partneri pišu
Message