Obavijesti

Show

Komentari 0

Slatka Simona ima novu pjesmu 'Žena iz sna': Pogledajte spot!

Slatka Simona ima novu pjesmu 'Žena iz sna': Pogledajte spot!
2

Slatka Simona zapravo je glazbeni projekt nastao za potrebe „Slatke Simone“, trilera smještenog u zavaravajući svijet cyber-sexa

VIDEO

Nakon što je krajem prošle godine zaintrigirala publiku pjesmom „Gang Bang“, Slatka Simona predstavlja novu pjesmu „Žena iz sna“. Glazbeni projekt nastao za potrebe filma „Slatka Simona“ redatelja i scenarista Igora Mirkovića, koji se može pogledati u kinima i multipleksima diljem Hrvatske. Nakon bangera „Gang Bang“, Žena iz sna“ je lagana, emotivna pjesma narodnjačkih tonova, inspirirana motivima filmske priče o intrigantnom svijetu agenata sex-chat agencije i njihovih klijenata.

POGLEDAJTE SPOT: 

Pokretanje videa...

spot slatka simona 02:05

Iza projekta Slatka Simona i narodnjačkih ritmova stoje pjevačica Dunja Ercegović, koja ujedno i glumi folk pjevačicu u filmu, te autori glazbe Roko Crnić i Hrvoje Klemenčić iz grupe Porto Morto. Uz Roka i Hrvoja, tekst za pjesmu supotpisuje i redatelj Igor Mirković, a izdavač je Aquarius Records.

„Definitivno mi je bilo iznenađenje kad sam dobila ponudu od Roka, Kleme i Igora da gostujem kao vokal (kasnije i kao glumica) u pjesmama koje su tada snimali za Slatku Simonu. Ni njima, a ni meni takav žanr nije nimalo blizak“, otkrila je Dunja Ercegović, „uopće mi nije bilo teško snimiti vokal, što je malo i zabrinjavajuće. Došla sam u studio i u roku od dva sata bila gotova. Netko bi rekao da mi je sve to bilo i previše prirodno.“

Dunja Ercegović, glazbenica poznata po svojim alternativnim rockerskim projektima Lovely Quinces i Bad Daughter, u filmu „Slatka Simona“ tumači folk-pjevačicu u narodnjačkom klubu Niagara, koja podjednako privlači izazovnim izgledom, lascivnim tekstovima i zaraznim ritmom.

Uz „Gang Bang“ i „Ženu iz sna“, Slatka Simona u filmu ima još jednu pjesmu - „Umirem“. Spot za „Ženu iz sna“ može se pogledati na YouTube kanalu Aquarius Recordsa, a pjesme se mogu poslušati na svim vodećim streaming servisima.

„Sve tri zvuče kao repertoar nekog folk-kluba, što i jest mjesto radnje na kojima se u filmu pojavljuju. Naime, likovi u filmu 'Slatka Simona' vole takvu muziku, a kako ja nisam ljubitelj turbo-folka i srodnih glazbenih užasa, pomislio sam – želiš li ti stvarno, Igore, da ti film bude pun muzike koja ti je grozna? Onda sam odlučio kao protuotrov pozvati glazbenike čiji rad cijenim i volim, dakle, Porto Morto i Bad Daughter, da zajedno napravimo neku inačicu glazbe koja nema veze ni sa kime od nas“, otkrio je redatelj Igor Mirković inspiraciju za narodnjačku glazbu u svojem filmu „Slatka Simona“.

U trileru „Slatka Simona“, glavni junaci su Zeleni (Toma Medvešek) i Jana (Tina Keserović), koji rade kao animatori na seks chatu u opskurnoj agenciji i zavode na internetu pod lažnim identitetom Slatke Simone (Maja Jurić). Tajanstveni klijent Bobo (Jerko Marčić) upleo se u mrežu Simone: opsesivno joj šalje poruke i na kraju poželi stvarnu vezu s njom.

Film je nastao u produkciji Ivana Maloče (Interfilm), financijski su ga poduprli Hrvatski audiovizualni centar (HAVC) i Hrvatska radiotelevizija (HRT), a u distribuciji Duplicata u domaćim kinima se prikazuje od 8. veljače 2024. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.