Obavijesti

Show

Komentari 264

'Počastila' se: Sagradila vilu s bedemima za 30 milijuna kuna

'Počastila' se: Sagradila vilu s bedemima za 30 milijuna kuna
5

IMA SE, MOŽE SE Kako bi svoju vikendicu zaštitila od znatiželjnih pogleda, Slavica Ecclestone je dala sagraditi bedem oko vile za pola milijuna kuna

VIDEO

Slavica Ecclestone (59) prije tri godine je u Malom Zatonu kupila zemljište tik do mora za koje je, šuška se, iskeširala 2,5 milijuna eura (oko 19 milijuna kuna). Novom nekretninom navodno se počastila za svoj 57. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:23

- Nisam se dugo čuo sa Slavicom, ali znam da je ona tu kuću kupila jer je dugo željela nekretninu u Hrvatskoj. Htjela je imati kuću oko Dubrovnika, da nije baš u gradu, kako bi izbjegla gužvu - kaže Slavičin prijatelj Zlatko Mateša (68). 

Starinsku kamenu kuću koja se nalazila na čestici odmah je dala srušiti. Građevinski radovi na novoj vili traju od 2016., pa se gradilo čak i u jeku turističke sezone, a susjedi su se prošlog ljeta žalili na prašinu i buku. 

Slavica renovira kuću, a susjedi se žale: Buka nam tjera goste
Slavica renovira kuću, a susjedi se žale: Buka nam tjera goste

No bogatašica je, kako doznajemo, jesenas stigla na svoje gradilište te vrlo brzo izgladila nesuglasice s nezadovoljnim sumještanima koji su gospođu Ecclestone svega nekoliko mjeseci ranije optuživali da im tjera turiste iz Zatona zbog bučnih radova na ljetnikovcu.  Na mjestu stare kamene kuće niknula je vila od najmanje 550 četvornih metara. Za gradnju takve “vikendice”, prema riječima građevinara, potrebno je uložiti minimalno 550.000 eura (oko četiri milijuna kuna). 

Smekšala susjede: Premda su se mještani Zatona ljutili jer se tijekom turističke sezone radilo na Slavičinu gradilištu, susjede je smekšala jesenas svojim dolasko

Bivša supruga nekadašnjeg prvog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea (87) oko svojeg je zdanja dala podići zid visine pet metara, kako joj ne bi manjkalo privatnosti. Oko Slavičina zatonskog zdanja, prema riječima agenata za nekretnine, nema više zemljišta na prodaju pa Riječanka neće imati problema s novim susjedima. Luksuznu vilu i “zidine” s vanjske je strane dala obložiti posebnim kamenom, a odlučila se za onaj visoćanski, zemljanih tonova. Samo za kamen na svojim dvorima, tvrde građevinari, trebala je izdvojiti oko 440.000 kuna, bez uračunatih radova i ostalih dodataka.

Slavičine zatonske zidine

Od vapnenca iz Visočana obnavljala se i dubrovačka stara gradska jezgra, koja je pod zaštitom UNESCO-a.

Vodila i Bernieja na gradilište

Bernie Ecclestone je 2016. u Dubrovnik stigao sa suprugom Fabianom Flosi, a Slavica ih je odvela u Zaton na svoje gradilište.

Vraća se: Slavica godinama dolazi u Dubrovnik, kojim rado šeta s kćerima i unukom

I prije nego što je postala vlasnica luksuzne nekretnine u dobrovačkom Zatonu, Slavici je svake godine hrvatska elitna destinacija bila najdraže odredište za ljetovanje.

Nakon razvoda od milijardera Bernieja 2009., gospođa Ecclestone je u Dubrovnik dolazila u društvu kćeri Petre (29) i Tamare (33), a prije nekoliko godina na odmor je povela i prijateljicu Sarah Ferguson (58), vojvotkinju od Yorka. Bivša supruga princa Andrewa (58) pohvalila je tad Slavicu kako na promociji Hrvatske radi više od hrvatskog ministra turizma.

Zatonski zaljev: Bogata Hrvatica uskoro će ljetovati u luksuznoj vili opasanoj ‘zidinama’, na mirnoj lokaciji tik do mora

U ljeto 2016. Riječanka je u Gradu podno Srđa uživala u društvu starije kćeri i četverogodišnje unuke Sophie. Vrijeme su kratile šetajući Gradom, a kad malenu ne bi nosila u naručju, bogatoj baki nije bio problem gurati kolica Stradunom. Kći i unučicu častila je večerom u lokalnom restoranu, nakon koje je Sophie kupila sladoled i plišanog medvjedića. U Dubrovniku je bila i na svadbi bosanskog pjevača Harisa Džinovića (66), a znala je i popiti kavu s bivšim gradonačelnikom Androm Vlahušićem.

Prošetale Dubrovnikom: Baka Slavica unuci je kupila igračku
Prošetale Dubrovnikom: Baka Slavica unuci je kupila igračku

Gospođa Ecclestone uskoro više neće morati odsjedati po hotelima, s obzirom na to da bi radovi na njezinoj “vikendici” uskoro mogli biti gotovi. Nekretninu preuređuje od samih temelja, prema svojim zamislima, a u luksuznoj vili bit će dovoljno mjesta za njezine kćeri i unuke, trogodišnje blizance Jamesa Roberta Fredericka i Andrewa Kulbira te unučice Laviniju (5) i Sophie, kao i brojne prijatelje. 

Bernie i njegove mezimice: Kćerkama Petri i Tamari nikad nije ništa uskraćivao

Možda će ugostiti i bivšeg supruga i njegovu novu suprugu, Brazilku Fabianu Flosi (40), s kojima je u dobrim odnosima zbog djece. Prije dvije godine bivši supružnici družili su se u Dubrovniku, u koji su oboje doplovili na svojim jahtama. Nakon druženja u luci Gruž zaputili su se prema gradu na večeru. Gospođe Ecclestone šetale su se gradom držeći se za ruke, a pozvala ih je i da vide njezino zdanje u Zatonu, u blizini kojeg je Bernie usidrio svoju luksuznu jahtu Petaru.

'I nakon razvoda su Slavica i Bernie ostali u dobrim odnosima, a bivša i sadašnja gospođa Ecclestone rado se druže'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 264
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama