Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Slavica uživala u Dubrovniku, Bernie i zaručnica bili na Visu

Jahta 'Petara' danima je bila kraj Visa, a mještani Komiže koji su vidjeli Bernieja mislili su da je na odmoru s kćeri. Slavica je za to vrijeme bila s Petrom i Tamarom

Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Bernie Ecclestone (81) i bivša supruga Slavica (54) istodobno su krstarili Dalmacijom, ali jahte im se nikad nisu srele.

Slavica se u rodnoj Hrvatskoj odmara s kćerima Petrom (23) i Tamarom (28), koja je unajmila jahtu “Diamonds are forever”. Na jahti “Petara”, kojom je cijela obitelj Ecclestone do razvoda šefa Formule 1 i prve jugoslavenske djevojke s duplerice zajedno plovila Jadranom, sad uživa samo Bernie sa zaručnicom Fabianom Flosi (35). “Petara” je danima bila kraj otoka Visa, a mještani Komiže koji su vidjeli Ecclestonea mislili su da je na odmoru s kćeri. No obje Berniejeve kćeri, koje ne skrivaju netrpeljivost prema novoj ženi u očevu životu, u to su vrijeme bile s majkom u Dubrovniku.

Tamara ljetuje s dečkom Omarom Khyamijem, a u grad pod Srđem stigla je s Hvara. Nasljednica o svom kretanju rado izvještava na Twitteru, pa je tako opisala i kako je uživala u ručku u restoranu u uvali Ždrilca na Paklinskim otocima. Mimoilaženju Bernieja i obitelji koja mu zamjera što vodi Fabianu na “njihova mjesta na Jadranu” dolazi kraj. Tamara je na Twitteru napisala da se vraća u London.

Svatko ima svoj restoran 

Slavica je u Dubrovniku platila 3000 kuna za večeru za osam ljudi u ribljem restoranu, ali nije išla u onaj u koji je prije dolazila s Berniejem.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message