Obavijesti

Video

Komentari 3

Najsmješniji trenuci 'Bromance Podcasta': Kaleb radio grimase, a Babić je zaboravljao pitanja...

Najsmješniji trenuci 'Bromance Podcasta': Kaleb radio grimase, a Babić je zaboravljao pitanja...
5

U 'Bromance Podcastu' na YouTube kanalu 24sata našli su se Alen Babić i Marko Milun, zatim Slavko Sobin i Fabijan Pavao Medvešek, glumci Šime Šitum i Lucian Mirdita te rukometaši Nikša Kaleb i Goran Šprem

VIDEO

Trajat će ovo do šest ja mislim, rekao je boksač Alen 'The Savage' Babić kada se njegov prijatelj Marko Milun počeo smijati usred snimanja. Upravo oni bili su gosti prve epizode 'Bromance Podcasta' na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako su do sada svi naši gosti razgovarali o mnogim temama, ova pitanja si nikada nisu postavili. U opuštenoj atmosferi, uz pivo u ruci i unakrsno 'rešetanje pitanjima' nasmijali su jedan drugog odgovorima jer ipak, 'Pravi prijatelji mogu pričati o svemu'.

U prvoj epizodi ugostili smo prijatelje boksače - Marka Miluna i Alena 'The Savage' Babića. Od samog početka atmosfera je bila opuštena, a najviše ih je nasmijavalo to što Babić nije mogao zapamtiti pitanja koja treba postaviti Milunu.

- Ne možeš vjerovati kako sam zaboravio pitanje - rekao je 'The Savage'. Nakon što je sportski par 'probio led' u 'Bromance Podcastu', u drugoj epizodi došao je red i na glumce.

Ugostili smo Fabijana Pavla Medvešeka i Slavka Sobina. Razgovarali su o 'bezobraznim životinjama', koliko je žarulja previše u hotelskoj sobi i mnogočemu drugome.

- To ćemo maknuti, to ćemo izrezati - rekao je Fabijan nakon što je izgovorio nešto što ipak nije trebao.

I u trećoj epizodi ugostili smo glumce. Šime Šitum i Lucian Mirdita poznata su lica s 'malih ekrana'. Glumci su prepoznatljivi po reklamama za Karlovačko pivo. 

S čime ti je najneugodnije doći na blagajnu u dućanu? Bi li radije imao grivu ili rep? Kada koristiš pisoar, gdje gledaš? Bi li radije spasio sirene ili jednoroge?, bila su neka od zanimljivih pitanja na koja su odgovarali.

- Koje je sljedeće pitanje? Ni ti ne znaš - nasmijali su se mladi glumci nakon što nisu znali kako nastaviti razgovor. Kao zadnji par 'Bromance Podcasta', na red je došao i sportski par. Prijatelji i cimeri iz reprezentativnih dana, Goran Šprem i Nikša Kaleb imali su paljbu pitanjima.

- Radije bih ostao bez okusa i mirisa nego izgubio Olimpijsku medalju. Ima nekih stvari koje bih mijenjao, ali olimpijsko zlato nikada, rekao je bivši rukometni reprezentativac Goran Šprem svom sugovorniku Nikši Kalebu.

Ni njihovo snimanje nije prošlo bez smijeha. Šprem nije mogao zapamtiti pitanje, a Kaleb je radio grimase.

'Bromance Podcast' dio je 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE u suradnji s Karlovačkim pivom. Serijal te svu ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti na našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na našem YouTube kanalu te na 24sata.hr

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bromance Podcast - Bloopers 05:05

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode