Show

Komentari 44

Slavko Sobin spasio je psa od zlostavljača u Los Angelesu

Slavko Sobin spasio je psa od zlostavljača u Los Angelesu

PRIJATELJSTVO Slavko svaki slobodan trenutak provodi s miljenicom Scumpy. Ljeti je vodi na omiljenu plažu u Splitu, a došao je do nje dok je još bio u Americi

Slavko Sobin (28) nije mogao slušati tužno cviljenje kujice. Nasilne susjede iz meksičkog kvarta u Los Angelesu prijavio je udruzi za zaštitu životinja.

- Kad sam je vidio u tom dvorištu, najviše su me se dojmile njezine oči. Kao da su mi govorile ‘molim te, spasi me’ - prisjetio se glumac. 

Mješanku retrivera i chow chowa poslije njegova poziva aktivisti su smjestili u azil. Zvijezda serije “Ruža vjetrova” posjećivao ju je svaki dan. Ubrzo je shvatio da je mora imati. Udomio ju je, ali zbog straha od agresivnih susjeda morao se preseliti u drugo naselje.

- Kolegica s fakulteta ponudila mi je smještaj. Zlostavljači bi znali da sam ih prijavio kad bi me vidjeli s njihovim psom - rekao je glumac. 

 Slavko je kujicu nazvao Scumpy. Splićanin je s njom još tri godine živio u SAD-u, u kojem je od 2003. do 2007. studirao glumu. Kad se odlučio vratiti u Hrvatsku, kujicu je poveo sa sobom.

- Odmah sam joj sredio papire, čipirao je i kupio avionsku kartu za oboje - izjavio je Slavko. Nijednom nije požalio što je udomio psa jer je u njemu pronašao odanog i vjernog prijatelja. 

Poslije kazališnih proba Ana Majhenić volontira u azilu

Odmalena je bila okružena životinjama, a nedavno je iz skloništa u Virovitici udomila kujicu Mifi. Ana Majhenić (31) ondje je i volonterka.

- Šetam sa psima, igram se s njima i čistim im kućice, a oni mi to vrate bezuvjetnom ljubavlju - rekla je glumica.

Mickey Benetti: Nikad ne bih kupio psa kraj tolikih napuštenih

Glumac poznat kao bahati Mickey Benetti iz reklame za internet s djevojkom živi na imanju u selu Golinja 50-ak kilometara od Zagreba.

Dušan Bućan (36) udomio je pet pasa koje obožava. Čuvaju mu kuću kad je na predstavi u Zagrebu.     

Najčitaniji članci