Obavijesti

Show

Komentari 20

Slavlje: Lana Jurčević udala se za makedonskoga nogometaša

Slavlje: Lana Jurčević udala se za makedonskoga nogometaša
11

Samo obitelji i najbližim prijateljima poznato je kad se par zaručio, no Lana se prošlog vikenda na društvenim mrežama 'pohvalila' fotografijama djevojačkog provoda

VIDEO

Starija kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića, Lana (25) danas se vjenčala za makedonskog nogometaša Ristu Mitrevskog (28) u crkvi svetog Marka u Zagrebu. Fotografiju novopečenog bračnog para objavila je na svom profilu na društvenim mrežama, a objavile su i je i njene bliske prijateljice koje su im zaželjele sve najbolje u bračnim vodama. 

- Sretno najdraži moji - napisala je Lanina prijateljica. 

Mladenci su pozirali i pokazali prstenja na rukama, a osmijeh nisu skidali s lica. Trudna Lana nosila je čipkastu haljinu i imala je veo, a odjenula je i sako. Risto je bio elegantan u crno-bijeloj kombinaciji s leptir mašnom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prije desetak dana Lana je imala višednevno djevojačko slavlje u luksuznom hotelu u Rovinju. Inače privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali da to ne ostane tako pobrinule su se njezine prijateljice, koje su na društvenim mrežama objavile kako je Lana vrlo uzbuđena što će se udati za Rikija.

Priča se da se par upoznao dok je 2016. Risto igrao za Nogometni klub Istra 1961. U studenom 2017. godine Mitrevski je napustio klub i Pulu. Obrambeni igrač trenutačno igra za ciparski klub Enosis Neon Paralimni. Samo obitelji i najbližim prijateljima poznato je kad se par zaručio, no Lana se prošlog vikenda na društvenim mrežama 'pohvalila' fotografijama djevojačkog provoda.

Uživala je s prijateljicama u Grand Park Hotelu u Rovinju, u kojemu noćenje stoji oko 1500 kuna po osobi. Djevojke su partijale u sobi i opuštale se na bazenu. Prijateljice su Lanu 'zatrpale' darovima povodom svadbe, a među njima je bila i njezina mlađa sestra Laura Jurčević (23).

Trener Jurčević početkom ožujka 2018. pohvalio se kako mu je starija kći Lana diplomirala na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta, gdje je godinu studija plaćala 40.000 kuna.

- Ponosan sam na tebe, tatina curica - komentirao je tad Nikola koji često voli kćerima pružiti luksuz. Tako sestre Jurčević često putuju u britansku prijestolnicu, a obožavatelji su ih prozvali hrvatskim Kardashiankama. Lana je ljubav prema modnim detaljima, ako je suditi prema obiteljskim fotografijama, naslijedila od roditelja.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

13:40
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba