Obavijesti

Show

Komentari 17

Slavlje: Nakon pet godina Duje Čop zaručio manekenku Anu?

Slavlje: Nakon pet godina Duje Čop zaručio manekenku Anu?
9

Par trenutno zajedno živi u Belgiji gdje Duje igra za Standard Liège. Par je u vezi pet godina, a Anu je javnost upoznala 2008. godine kad je postala prva pratilja na izboru za Miss Universe

VIDEO

Nogometaš Duje Čop (29) navodno je zaručio manekenku Anu Kurobasa (30). Nogometaš je objavio fotografiju s novopečenom zaručnicom za Božić. Na Aninoj je ruci itekako je uočljiv prsten, a i osmijesi na njihovim licima govore više od riječi.

Par trenutno zajedno živi u Belgiji gdje Duje igra za Standard Liège. Par je u vezi pet godina, a Anu je javnost upoznala 2008. godine kad je postala prva pratilja na izboru za Miss Universe, a 2014. godine uvrštena je među 12 najseksi Hrvatica.

Otkako je u vezi s nogometašem karijera joj je “pala” u drugi plan, ponajviše zbog brojnih selidbi zbog Dujine nogometne karijere.  Kaštelanku je hrvatska javnost mogla vidjeti u spotovima Tihe Orlića i Giuliana.

Gledatelji su je u posljednje vrijeme mogli vidjeti i u HRT-ovoj emisiji 'Volim Hrvatsku'. Par svoj privatni život uglavnom drži dalje od očiju javnosti, a tek poneka objava na društvenim mrežama otkriva detalje o njihovoj vezi.

- Kad god sam bila na nekom životnom raskrižju, uvijek sam slušala svoje srce, a kada pronađeš osobu koja ti idealno odgovara, onda ideš i na kraj svijeta s njom. Duje i ja smo proveli puno lijepih trenutaka zajedno, on nije samo moj momak, već i moj najbolji prijatelj. Uvijek mi je bio podrška u mom poslu, kao i ja njemu u njegovom, tako da je odluka o zajedničkom preseljenju bila logičan slijed događaja - rekla je lijepa Kaštelanka za portal dalmacijanews.hr, nedugo nakon što se s dečkom preselila u Cagliari, glavni grad Sardinije, a potom i u španjolsku Malagu, a sad i u Belgiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin