Obavijesti

Show

Komentari 4

Slavlje u obitelji Modrić: Sin Ivano je slavio deseti rođendan

Slavlje u obitelji Modrić: Sin Ivano je slavio deseti rođendan
7

Modrićevom sinu su rođendan čestitali i Modrićevi prijatelji, a među njima i Lukin bivši suigrač iz reprezentacije Vedran Ćorluka sa suprugom Frankom Batelić koja je rođena na isti datum kad i Lukin sin...

VIDEO

U posljednjih nekoliko mjeseci Luka (34) i Vanja Modrić (37) imaju mnoštvo razloga za veselje i obiteljska slavlja. Nakon što su krajem travnja proslavili sedmi rođendan starije kćeri Eme, veliko slavlje pripremili su i sinu Ivanu.

- Deset je uvijek poseban broj. Sretan rođendan mom najboljem prijatelju! Volim te beskonačno - napisao je kapetan hrvatske reprezentacije i najbolji nogometaš na svijetu u opisu fotografije na kojoj pozira s malenim slavljenikom.

POGLEDAJTE VIDEO: Svadbe domaćih nogometaša

Pokretanje videa...

02:23

Modrićevom sinu su rođendan čestitali i Modrićevi prijatelji, a među njima i Lukin bivši suigrač iz reprezentacije Vedran Ćorluka sa suprugom Frankom Batelić koja je rođena na isti datum kad i Lukin sin.

Sredinom svibnja ove godine Vanja i Luka Modrić su proslavili 10. godišnjicu braka. Iako ne daje intervjue o privatnom životu, voli preko društvenih mreža dati do znanja kako slavi rođendane u obitelji za koju uvijek naglašava da mu je najvažnija podrška i oslonac u životu.

Tako je na svom Instagram profilu prošle godine u srpnju čestitao 38. rođendan svojoj supruzi Vanji, koju je odveo na romantično putovanje u Rim. Fotografirali su se na Španjolskom trgu, a pod slikom Luka se poigrao riječima i napisao na engleskom:

- Sretan rođendan ženi mog života! 

Njihova veza i brak su otpočetka skladni, pa nisu nikada privlačili pozornost javnosti skandalima nego mirnim životom s troje djece. Supružnici su se upoznali 2004. godine, a šest godina kasnije stali su pred oltar. Osim Ivana, imaju i dvije kćeri – sedmogodišnju Emu i dvogodišnju Sofiju.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin